Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată nepoatele Elenei Udrea. Cu ce se ocupă cele două

Cum arată nepoatele Elenei Udrea. Cu ce se ocupă cele două

GALERIE FOTO (5) Cum arată nepoatele Elenei Udrea

Cum arată nepoatele Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare, iar în acest moment se află în custodia autorităților din Bulgaria. Elena Udrea a fost prinsă la granița Bulgariei cu Grecia, încercând să fugă. Cine sunt cele două nepoate ale fostei politiciene?

Cum arată nepoatele Elenei Udrea. Cu ce se ocupă cele două

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare. Fosta politiciană a fost prinsă pe teritoriul Bulgariei, după ce ar fi încercat să fugă. La acest moment, Elena Udrea se află în custodia autorităților din Sofia, iar joi, Curtea de Apel de la Sofia a decis că aceasta va rămâne în arest până pe 19 aprilie, când se va hotărâ dacă va fi extradată în România. ”Există un pericol real în închisoarea din România de distrugere fizică a mea”, a declarat în fața judecătorilor fostul ministru.

Deși este cunoscută la nivel național, puțină lume știe cum arată cele două nepoate ale Elenei Udrea. Adrian Valentin, fratele Elenei Udrea este căsătorit cu Cristina, iar împreună au două fete, Mădălina și Oana Geanina. De-a lungul timpului, numele celor două au apărut în presă după ce s-a aflat acționariatul unor firme care aveau legătură cu fostul ministru. Mădălina, nepoata Elenei Udrea, s-a reorientat profesional și a devenit hair stylist. Aceasta s-a ocupat special de celebrul DJ Armin van Buuren, dar și de apariția Simonei Halep în câteva clipuri publicitare. Sora ei, Oana, lucrează într-o multinațională și a trecut printr-o deceprție în dragoste, relatează fanatik.rol.

Elena Udrea, îndurerată după moartea tatălui său

Elena Udrea și-a pierdut tatăl în urmă cu 13 ani. Bărbatul era de meserie șofer și a încetat din viață în marte 2009, la vârsta de 62 de ani, răpus de o boală nemiloasă. Nicolae Udrea era originar din Costești, iar Elena Udrea avea o relație apropiată cu părintele său. Fostul ministru al Turismului a fost extrem de afectată de moartea tatălui său. ”Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el și știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer”, declara în urmă cu ceva timp Elena Udrea.

Adrian Alexadrov, partenerul Elenei Udrea a rămas să se ocupe de fiica lor, Eva Maria. Omul de afaceri, o are ca sprijin pe mama Elenei, care a fost alături de fosta politiciană inclusiv în perioada în care a fugit în Costa Rica. ”Trăim vremuri in care Constitutia Romaniei nu mai inseamna nimic pentru unii dintre cei care aplica legea, asa ca au ajuns sa condamne selectiv, sau la ordin! Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții.Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestatia si de a-i fi rejudecata cauza de un complet legal constituit., a scris Adrian Alexandrov pe rețelele de socializare, afectat de situația dificilă în care se află Elena Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: