Redactia.ro
Home » TV » Cum arată noua casă a Adelei Popescu

Cum arată noua casă a Adelei Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi soți se mută la casă nouă în zona de nord a Capitalei. 

 

Cum arată noua locuință

 

Adela Popescu a motivat alegerea de a schimba locuința deoarece cea pe care o au acum ”le-a rămas mică”, după cum spune prezentatoarea TV.

Cei doi par să se  descurce din ce în ce mai bine din punct de vedere financiar, motiv pentru care au ales să investească și în altă locuință. Noua locuință este mult mai spațioasă și tot în zona de nord a Capitalei, unde prețurile nu sunt deloc mici.

Cei doi au ales un lco mai spațios pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Au ales o casă  bine compartimentată, cu băi spațioase, o bucătărie unde să se poată desfășura Radu și bineînețeles, un spațiu doar al Adelei, căci are multe haine și pantofi de aranjat. Însă, nu au uitat nici de ce este bine pentru cei doi băieți pe care îi au, motiv pentru care au ales o zonă cu mulți vecini.

Însă, schimbările nu au fost radicale. Noua casă a Adelei și a lui Radu nu este cu mult diferită de cea veche. „Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu? Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a mărturisit prezentatoarea Tv pentru Libertatea.

Amenajarea locuinței este simplă, după cum povestește prezentatoarea TV , dar cu mult bun gust.

”Este o casă minimalistă, țin foarte mult la anumite detalii, îmi doresc un parchet într-un anumit fel, pereții să fie drepți așa cum visez, îmi doresc niște perdele speciale, niște băi ca la hotel, vreau să o facem așa cum trebuie, ca să nu avem nici un regret mai târziu. Nu o să așteptăm un curent stilistic, pentru că mi se pare că acestea sunt trecătoare. O să facem totul basic și vom modifica din nuanțe. Dacă la un moment dat ne plictisim de o culoare, schimbăm perdelele și covorul sau tapetul”, a mai adăugat Adela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: