Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Olga Bălan, artista care trăieşte un calvar din cauza sânilor mult prea mari. S-a mutilat din cauza nurilor exageraţi

Cum arată Olga Bălan, artista care trăieşte un calvar din cauza sânilor mult prea mari. S-a mutilat din cauza nurilor exageraţi

Olga Bălan

Olga Bălan, femeia cu cei mai mari sâni din România, a decis să renunțe la podoabele care au făcut-o celebră, iar motivul a fost unul pur medical, pentru că aceasta avea probleme cu coloana din cauza sânilor prea mari.

Ce decizie radicală a luat Olga Bălan, căntăreața cu cei mai mari sâni

Olga Bălan a decis să apeleze la ajutorul medicilor, pentru a putea scăpa de povara pe care au ajuns să o reprezinte sânii ei. Pentru că nu se mai putea face altceva, vedeta a decis să apeleze la ajutorul unui medic, pentru a-și micșora sânii, care îi făceau viața grea.

În anul 2012, Olga Bălan a mers în Italia, unde a suferit intervenția chirurgicală care avea să îi facă viața mai ușoară. Ea a precizat că a fost nevoită să meargă în Italia, pentru că în țara noastră ar fi trebuie să plătească pentru o asemenea intervenție. Medicii au stabilit care este forma sânilor care se potrivește conformației fizice a solistei și în funcție de aceasta au decis cât să reducă din sâni.

„M-am operat în 2012, în Italia. Intervenția a fost gratis, pentru că sânii imenși îmi afectau coloana vertebrală, era o situaţie medicală, nu estetică. Doar aici în România se plătește pentru aşa ceva. Cântăreau peste 10 kg. Însă, medicul nu a vrut să taie din ei foarte mult, cât aș fi vrut eu, ci cât a considerat că e bine în funcție de statura și de conformația mea”, a spus cântăreața Olga Bălan.

Olga Bălan a apelat la toate trucurile pentru a-ți micșora sânii

Înainte, Olga Bălan a ținut o dietă prin care sânii să i se micșoreze, după cum a explicat chiar ea. De fapt, a făcut tot ce i-a stat în putere, pentru a nu ajunge sub bisturiu, dar în zadar.

„E foarte important să fim frumoase. E bine să fim sănătoase. Vocea m-a ajutat, dar şi sânii. Pentru mine a fost o problemă pentru că coloana trebuie să susţină sânii mari. Cred că e frumos sânul să fie în armonie cu corpul. Aveam sânii enormi şi mă supăra asta. Nu mai puteam de spate. Am ţinut o dietă şi s-au mai micşorat”, a declarat Olga Bălan în urmă cu ceva timp.

De altfel, viața artistei nu a fost niciodată una ușoară, pentru că ea a trebuit mereu să aibă un stil de viața mai special, din cauza sânilor săi. Olga Bălan a făcut gimnastică, tocmai pentru a scăpa de durerile pricinuite de sânii prea mari.

”Întotdeauna a trebuit să fac gimnastică, să înot, ca să-mi mențin silueta și bustul. Cu cât e mai mare, cu atât e mai greu, deranjează coloana vertebrală. Plus că, de la o anumită vârstă, ei se uită în jos și atunci e bine să facem multă mișcare ca să stea sus. Lăsând gluma la o parte, doamnelor și domnișoarelor, acelora dintre dumneavoastră care vor sâni foarte mari, le spun că acest lucru este o povară pentru coloana vertebrală, dar şi pentru voi însevă, pentru că trebuie să aveţi întotdeauna o postură foarte dreaptă”, a mărturisit Olga Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: