Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Roxana Vancea în ultima lună de sarcină! Vedeta se pregătește să aducă pe lume primul ei copil

Cum arată Roxana Vancea în ultima lună de sarcină! Vedeta se pregătește să aducă pe lume primul ei copil

Cum arată Roxana Vancea în ultima lună de sarcină! Vedeta se pregătește să aducă pe lume primul ei copil

Cum arată Roxana Vancea în ultima lună de sarcină! Fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” este pe cale să aducă pe lume primul ei copil. 

Cum arată Roxana Vancea în ultima lună de sarcină! Vedeta se pregătește să aducă pe lume primul ei copil

Roxana Vancea este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” continuă să uimească cu silueta ei de neegalat. Multe dintre mămici și-ar dori să aibă un corp atât de perfect în timpul sarcinii.

Recent, Roxana a postat o fotografie pe contul ei Facebook în care le-a arătat fanilor ei cum arată în ultima lună de sarcină, mai exact la 37 de săptămâni. Aceasta este tare încântată că va aduce pe lume un băiețel în doar câteva săptămâni.

Fanii acesteia au rămas uimiți când au văzut că aceasta nu a pus deloc pe ea și arată în continuare foarte bine. ”Ferească Dumnezeu! Abia are burta”/ ”Ce burtica frumoasa”/ ”Sincer nu am văzut pana acum o femeie însărcinată sa arate asa bine”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii acesteia le-au lăsat la postarea Roxanei Vancea.

Câte kilograme a pus Roxana Vancea pe ea de când este însărcinată

Roxana Vancea a demonstrat că poți să ai un corp de invidiat și să fii și însărcinată. De câțiva ani aceasta a fost prezentă mai tot timpul în sala de fitness, acolo unde a tras din greu pentru a arăta atât de bine, iar lucrul acesta se vede și acum când este pe cale să aducă un copil. După ce a spus că în primele patru luni de sarcină nu a pus pe ea decât 800 de grame, acum, la două luni distanță, în cadrul unei emisiuni TV, soția lui Dragoș Paiu spune că stilul ei de viață, dar și alimentația s-au schimbat complet.

După o asemnea destăinuire, multe doamne și domnișoare ar putea fi îngrozite de kilogramele în plus adunate, însă nu și fosta colegă a lui Răzvan Simion și Dani Oțil. Diva spune că în ultimele șase luni a pus nici mai mult, nici mai puțin de trei kilograme pe ea.

”Am luat 3 kilograme în sarcină. Aveam 47 și acum am 50. Mânânc toată ziua, tot ce vreau. Și mănânc mult. Dacă vedeam că se depune, nu mai mâncam, dar când am văzut că nu, am început să mănânc. Nu mă mai antrezez ca înainte, merg o oră pe bandă, la recomandarea medicului. Îmi antrenez însă toate clientele”, a spus Roxana Vancea, informează vorbestelumea.protv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: