Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea are probleme de sănătate. ”Am o sarcină cu risc”

Roxana Vancea are probleme de sănătate. ”Am o sarcină cu risc”

GALERIE FOTO (4) Roxana Vancea are probleme de sănătate.

Roxana Vancea are probleme de sănătate. Însărcinată în șase luni, Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate. Deși îi este greu, sportiva trebuie să stea liniștită și să renunțe la activitățile fizice cu care era obișnuită. Ce i-a spus medicul?

Roxana Vancea are probleme de sănătate. ”Am o sarcină cu risc”

Roxana Vancea are probleme de sănătate. Roxana Vancea este însărcinată în șase luni, iar peste trei luni va aduce primul său copil. Vedeta este căsătorită cu Dragoș Paiu, care mai are un băiat dintr-o relație anterioară, dar cu care sportiva are o relație specială. Roxana s-a înțeles încă de la început cu Milan, micuțul fiind cel care a învătat-o să își intre în rolul de mamă. Ei bine, peste câteva luni, Roxana va fi mămică cu acte în regulă.

Cu toate astea, șatena se confruntă cu unele probleme de sănătate, având o sarcină cu risc. Vedeta a declarat într-o emisiunea tv că se simte bine, dar medicii i-au spus că are colul scurt, motiv pentru care trebuie să stea liniștită pentru a nu-și pune copilul în pericol. Așadar, sportiva nu mai poate să se antreneze. Chiar și așa, Roxana își îndrumă clientele mai departe, doar că acum nu mai exemplifică exercițiile. ”Sunt foarte cuminte”, a spus ea.

Roxana Vancea va aduce pe lume un băiețel, iar Milan este foarte bucuros că va avea un frățior. Fosta iubită a lui Bendeac a luat în greutate trei kilograme. „Aproape 28 de săptămâni de sarcină mi-au schimbat viaţa cum nu au făcut 31 ani. E uşor să treci prin asta atunci când ai alături de tine omul potrivit. Ne aşteaptă multe provocări pentru care ne armăm zilnic cu multă răbdare, dar sunt convinsă că atunci când amândoi ne dorim ceva, reuşim fără doar şi poate. Plus că avem şi un ajutor de nădejde, Milan.”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Roxana Vancea, relație specială cu Milan, fiul soțului său

În 2019, Roxana Vancea a surprins pe toată lumea când s-a căsătorit, mai ales că ea susținea că nu va face acest pas prea curând. Viața i s-a schimbat complet de când a devenit soție și mamă. În curând va deveni mamă oficial, dar Roxana a învățat ce înseamnă să fii mamă după ce l-a cunoscut pe Milan, fiul soțului ei.

Vedeta a vorbit despre relația dintre ea și Milan, de care este extrem de atașată. „Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită că sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos.Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, spunea Roxana Vancea.

Sportiva a recunoscut că ea și Milan s-au împrietenit foarte repede, atunci când s-au cunoscut prima oară. „Da, relația noastră chiar este minunată. Suntem foarte buni prieteni, ne jucăm, dansăm, cântăm. Când îl avem la noi, îi oferim tot timpul nostrul”, a mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: