Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și ce mai face acum Lulu Mihăescu. Actrița a împlinit 52 de ani

Cum arată și ce mai face acum Lulu Mihăescu. Actrița a împlinit 52 de ani

GALERIE FOTO (3)

Lulu Mihăescu este cunoscută pentru rolul ei de legendă ”Veronica”. La doar patru ani a cucerit inimile tuturor. Acum, la 52 de ani, actrița a dispărut din lumea artistică. 

Cum arată și ce mai face acum Lulu Mihăescu

Lulu Mihăescu a apărut în atenția publicului la vârsta de patru ani, în 1972, când a interpretat rolul principal în filmul ”Veronica”. Pelicula a avut un succes extraordinar, astfel a fost filmat și al doilea film în 1973, numit ”Veronica se întoarce”.

Rolul interpretat de Lulu Mihăescu i-a adus acesteia un succesc considerabil. A fost numit copilul minune al cinematografiei românești și a fost comparată chiar și cu actrița americană Shirley Temple. Acum, la vârsta de 52 de ani, celebra actriță s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat definitiv din România, scrie ciao.ro.

Cum arată și ce mai face acum Lulu Mihăescu
Actrița Lulu Mihăescu

Lulu Mihăescu este stabilită în Canada din anul 1996. Trăiește la Vancouver, unde are meseria de profesoară de pian, una dintre pasiunile ei secrete care a devenit o profesie în toată regula. În Canada, Lulu este căsătorită și are și o fată în vârstă de 28 de ani, pe nume Ana. Carieră să artistică s-a încheiat destul de devreme.

Actrița a făcut parte din trupa muzicală Timpuri Noi

Unul dintre hiturile pe care le-a scos alături de trupa Timpuri Noi este ”Perfect”. Pe vremea când activa în respectiva formație avea un look complet diferit, căci deja crescuse. Nu mai semăna absolut deloc cu micuța din filmul Veronica.

Filmul a avut un real succes în perioada de dinainte de 1989. În rolurile principale au fost Lulu Mihăescu,Margareta Pâslaru și Dem Rădulescu. Margareta Pâslaru o interpreta pe Zâna cea Bună, care era și învățătoarea, Dem Rădulescu era Motanul Dănilă, Vasilica Tastaman o interpreta pe Vulpea cea șireată, Smaranda era interpretată de Angela Moldovan,Manuela Hărăbor era unul dintre copiii din orfelinat, iar George Mihăiță era Șoricelul Aurică.

Cele două filme, respectiv „Veronica” și „Veronica se întoarce” au apărut pe sticlă acum 45 de ani, însă acestea mai sunt și astăzi difuzate și continuă să facă audiență. Filmul Veronica a fost vizionat de 3.620.176 de spectatori în cinematografele din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: