Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cine este soția lui Adrian Minune! Femeia a slăbit și arată senzațional

Cum arată și cine este soția lui Adrian Minune! Femeia a slăbit și arată senzațional

GALERIE FOTO (4) Cum arată și cine este soția lui Adrian Minune! Femeia a slăbit și arată senzațional

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, iar numele lui răsună peste tot în țară. Puțini sunt cei care știu cine este și cum arată soția acestuia!

Cum arată și cine este soția lui Adrian Minune! Femeia a slăbit și arată senzațional

Adrian Minune, pe numele său real, Adrian Simionescu, nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci toată lumea îl cunoaște și îl apreciază pentru vocea sa inegalabilă. Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se ascunde o femei puternică, așa să fie oare? Se pare că manelistul are și el o femeie care l-a susținut de 30 de ani și cu care a întemeiat o familie superbă.

Puțini sunt însă aceia care știu cine este și cum arată Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune. De-a lungul timpului, Cati a dorit să stea mai departe de lumina reflectoarelor și să se ocupe de familie, iar acest lucru i-a reușit, dacă privim puțin la fiica ei, Karmen Simionescu.

Cum arată și cine este soția lui Adrian Minune! Femeia a slăbit și arată senzațional

Deși acum este de nerecunoscut, soția lui Adrian Minune s-a luptat cu kilogramele în plus vreme de mai mulți ani. Din fericire, acum a reușit să scape de acestea și arată foarte bine. Iar dacă ascultăm părerile internauților, se pare că femeia arată atât de bine încât îi face concurență și fiice sale! În urmă cu câțiva ani, Cati povestea că a slăbit 10 kg, însă nu știa să explice motivul, deoarece nu ținea nicio dieta la acea vreme.

”Nu țin o dietă strictă. Mănânc orice-mi place dar mănânc puțin. Puțin și des. Eu fac mâncare-n fiecare zi pentru copiii mei și pentru soțul meu, gust din fiecare, dar eu de regulă stau în picioare la masă. Așa-mi place, să-i servesc pe ei mai mult și să mănânc eu mai puțin. Sport nu fac, dar dacă circul încontinuu așa, tot un sport este”, a spus Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, în urmă cu câțiva ani, Adrian Minune a fost surprins în compania unei tinere. Imediat după această escapadă a soțului, Cati a oferit câteva declarații.

”Eu sunt cea care le vede pe toate, şi trebuie să le pun pe toate la loc. Adrian este pretenţios, îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui. Dacă ştii ceea ce îţi doreşti de la viaţă şi înţelegi care e punctul acela luminos din viaţa ta, trebuie să lupţi. Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin”, a declarat soţia lui Adrian Minune.

Câte clase are Adrian Minune

Adrian Minune s-a destăinuit într-un interviu unde a povestit că el provine din Ștefăneștii de Jos, și a urmat școala generală din Colentina, unde a ieșit în evidență datorită calităților vocale. El a cântat pentru prima oară o melodie a lui Tudor Gheorghe în fața clasei și acets lucru astârnit rpote de aplauze din partea colegilor de clasă. De atunci Adrian a știu că acesta este destinul său, să fie cântăreț. Primul instrument l-a primit cadou chiar de la bunicii săi, anume un acordeon.

Adrian Minune a abandonat școala în clasa a 9-a pentru a-și clădi cariera muzicală și pentru a se putea focusa doar pe acest lucru și pe nimic altceva. El a fost elev pentru câteva lui în cadrul Liceului Tehnic Traian.

”Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori sa descoperit ca am aptitudini muzicale. Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4 – 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei(Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-a dus la un profesor de muzică D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian”, a mărturisit Adrian Minune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: