Redactia.ro
Home » Știri » Cum explică Marcel Ciolacu banii care i-au ieșit din sacou: ”Sunt momente când ai și cash în buzunar”

Cum explică Marcel Ciolacu banii care i-au ieșit din sacou: ”Sunt momente când ai și cash în buzunar”

Cum explică Marcel Ciolacu banii care i-au ieșit din sacou: ”Sunt momente când ai și cash în buzunar”

Marcel Ciolacu a lămurit situația cu banii din sacou care i-au ieșit în  timpul unei conferințe. Se pare că președintele PSD nu vede o problemă în asta și consideră că s-a exagerat cu suma. 

Cum explică Marcel Ciolacu banii care i-au ieșit din sacou

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit despre momentul în care i-au ieşit banii din sacou, explicând că era vorba despre suma de 50 de lei, bani pe care îi datora asistentei sale care făcuse o achiziţie pe internet.

”Nu a fost un teanc de bani, au fost 50 de lei şi am şi spus, şefa mea de cabinet mi-a cumpărat pe internet, a făcut o comandă, eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul. Nu aveam altă posibilitate decât pe drum m-am oprit, am scos cei 50 de lei de la bancomat şi i-am dat Iuliei cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Prima TV.

Mai mult, acesta a fost întrebat dacă social-democraţii sunt adepţii banilor cash, având în vedere că şi fostul premier Mihai Tudose declarase că nu deţine card bancar. Marcel Ciolacu a negat aceste afirmații.

”Între timp, şi Mihai Tudose are card. Marea majoritate folosim cardul, dar sunt momente când ai şi bani cash în buzunar, dar nu sume importante”, a explicat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, cu banii din buzunar la vedere

În urmă cu mai bine de o săptămână, Marcel Ciolacu a fost subiectul unor controverse în mediul online atunci când, în timpul unei conferințe, acestuia i-a ieșit un teanc de bancnote din sacou. Liderul PSD nu a sesizat întâmplarea, până nu a fost atenționat de cineva.

În timp ce explica drama fermierilor din România, care nu au bani pentru finanțarea lucrărilor agricole, Marcel Ciolacu a scos din buzunarul de la piept un document pentru a cita cât mai bine. Ca o ironiei a sorții, lângă Marcel Ciolacu s-a aflat și un tânăr fermier, invitat pentru a povesti cum nu mai are bani să plătească ratele la bancă.

Marcel Ciolacu a reacționat pe Facebook după ce imaginile cu banii la vedere s-au viralizat. Șeful PSD a postat o fotografie cu banii la vedere și pe care era mesajul ”Susținem capitalismul românesc!”.

”Uite, asta înseamnă transparență”, a scris Ciolacu, după care a adăugat mai multe emoji cu zâmbete largi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: