Redactia.ro
Home » Monden » Cum își „împacă” Ilie Năstase soția. Primele imagini după scandalul conjugal

Cum își „împacă” Ilie Năstase soția. Primele imagini după scandalul conjugal

GALERIE FOTO (5) Cum își _împacă_ Ilie Năstase soția.

Cum își „împacă” Ilie Năstase soția. Ilie Năstase știe foarte bine cum să împace o femeie, indiferent de situație. Acesta a fost surprins în compania soției sale, Ioan Năstase în timp ce luau masa în oraș. Se pare că cei doi și-au rezolvat problemele și au exclus orice resentiment între ei.

Cum își „împacă” Ilie Năstase soția. Primele imagini după scandalul conjugal

Cum își „împacă” Ilie Năstase soția. Fostul număr 1 mondial în tenis și soția sa au trecut peste problemele în căsnicie și au decis să își petreacă ziua într-un mediu plăcut. Scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase au ținut primele pagini ale ziarelor, iar lumea nu le mai dădeau nicio șansă de împăcare. Ei bine, aceștia nu au ținut cont de părerile celorlalți și au decis să-și mai dea o șansă. Așadar, soții Ilie au lăsat deoaprte resentimenele între ei. Cum își „împacă” Ilie Năstase soția.

Pe 8 ianuarie Ioana Năstase suna la 112 și anunța poliția că soțul său a agresat-o fizic. După acest eveniment, Ioana a decis să-i mai dea o șansă soțului ei. Recent, paparazzi Cancan.ro i-au surprins pe cei doi soți la restaurantul Junbo, din apropierea Grădinii Zoologice, iar din câte se pare, Ioana și Ilie au reușit să depășească momentele critice din viața de cuplu. Soții Năstase s-au relaxat și au ales unele dintre cele mai bune preparate culinare, în compania unor prieteni. La plecare, aceștia au fost conduși de unul dintre amicii fostului mare jucător de tenis. În ceea ce o privește pe Ioana, aceasta a fost îmbrăcată extrem de elegant, fiind prima care a părăsit restaurantul, sub privirile atente ale soțului său.

Ilie Năstase, despre femeile din viața sa

Ilie Nătase are o istorie fabuloasă de Don Juan, acesta având multe relații de-a lungul anilor. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, fostul tenismen a recunoscut și a dat cărțile pe față despre ultimele două femei din viața sa. Ioana, deși este cu 30 de ani mai tânără decât el, este cea care l-a ajutat să își găsească liniștea. Mai mult, aceasta l-a adus pe celebrul tenismen pe calea lui Dumnezeu și l-a făcut să-și dorească să facă toate lucrurile pe care nu le-a făcut până la 74 de ani. ”Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte.E singura persoană pe care o ascult și asta pentru că îmi face bine. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe.

Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a spus Ilie Năstase despre actuala sa sotie.

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia, cu care are o fiică. Nathalie. După ce au divorțat, fostul tenismen s-a căsătorit cu Alexandra King, și l-au adoptat pe Nicholas, abia născut, făcând același lucru și cu Charlotte. În 2004 s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu, împreună cu care are două fetițe, iar după ce a divorțat de aceasta, Ilie Năstase s-a însurat cu Brigitte Sfăt. În 2018 au divorțat, iar în 2019 s-a cununat religios cu Ioana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: