Redactia.ro
Home » Știri » Cum l-au expus prietenii pe TikTok pe Vlad, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai? Internauții sunt revoltați

Cum l-au expus prietenii pe TikTok pe Vlad, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai? Internauții sunt revoltați

Tânărul de bani-gata, şoferul criminal de la 2 Mai, este un tânăr care are 19 ani și a consumat droguri înainte să urce la volan și să intre cu mașina într-un grup de tineri lângă localitatea 2 Mai, a transmis Poliția Constanța.

Autorul accidentului este Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani. Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar, iar tatăl este pasionat de maşini.

Pozele de pe Instagram îl prezintă cu diverse vestimentaţii, despre care lasă să se înţeleagă că sunt de firmă, sau urcat pe o maşină de teren, în parcarea din faţa Palatului Parlamentului. El apare în poze şi cu un tricou pe care scrie „Drugs are my life”.

Prietenii lui l-au expus pe TikTok

Prietenii şoferului criminal de la 2 Mai l-au expus pe tânărul de 19 ani pe TikTok și au discutat despre cazul lui cu internauții.

@m4ru101 Replying to @n’am nume ♬ original sound – m4ru101

@m4ru101 Ce ai facut varule……..#freepascu #accident #caraccident #crime ♬ First Day Out (Freestyle) – Rundown Spaz

Internauții, revoltați

„SĂ infunde puscaria;

L-am vazut dimineata omu meu avea catuse si airpods în urechi;

Și daca e smecher i se permite sa omoare lume?”, au scris câțiva internauți. 

„Undei mami si tati ?”, a întrebat un alt internaut. Răspunsul nu a întârziat să apară de la cel care l-a postat pe tânăr: „În case de zeci de mili”

Polițiștii i-au făcut dosar penal

După accident, șoferul a fugit, dar a fost prins de polițiști la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Acolo, el a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și l-au dus la audieri.

Tatăl fetei omorâte sâmbătă: „Nu m-a contactat nimeni”

Tatăl fetei care a fost omorâtă sâmbătă în accidentul produs de un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa drogurillor, spune că nici până în acest moment nu a fost sunat de cineva de la Poliția Română ca să îl anunțe că fiice lui a murit.

El a aflat de tragedie de la vărul fetei, care se afla în grupul de tineri aflați în vacanță la mare. În ce-l privește pe tânărul drogat care i-a omorât fiica, a spus că își dorește ca acesta să facă pușcărie și să plătească astfel pentru ce a făcut.

Ce vă pot spune despre copilul meu… Era un copil cuminte şi nu pentru că era al meu. A învăţat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasă, nu bea, nu fumează şi chiar mă mândream şi mă mândresc că este copilul meu. Am fost să o recunosc.

Nici pe soţia nu am lăsat-o să intre, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu vreau decât să plătească. Nu mă refer financiar. Să facă puşcărie până să se căiască, să îi pară rău pentru ce a făcut şi să vadă şi alţii”, a povestit bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: