Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a fotografiat Oana Turcu cu fiul ei în prima zi de școală. Fanii au observat imediat detaliul

Cum s-a fotografiat Oana Turcu cu fiul ei în prima zi de școală. Fanii au observat imediat detaliul

GALERIE FOTO (3) Cum s-a fotografiat Oana Turcu cu fiul ei în prima zi de școală. Fanii au observat imediat detaliul

Oana Turcu și fiul său s-au fotografiat într-un mod inedit în prima zi de școală. Fanii au observat imediat detaliul din spatele lor. 

Cum s-a fotografiat Oana Turcu cu fiul ei în prima zi de școală. Fanii au observat imediat detaliul

Oana Turcu și-a însoțit fiul în prima zi de școală. Soția lui Cristi Brancu a imortalizat momentul și a publicat imaginea pe rețelele de socializare. Însă un detaliu i-a scăpat vedetei, iar fanii au taxat-o imediat. Internauţii au observat imediat şi au tras-o la răspundere.

Tudor, fiul Oanei şi al lui Cristi Brancu a tocmai ce a început clasa a IV-a, iar mama lui i-a fost alături luni, în prima zi de școală. Mai mult, soţia celebrului prezentator a împărtăşit bucuria cu fanii săi şi a publicat pe pagina sa de Instagram câteva imagini. Din neatenție, însă, Oana Turcu s-a fotografiat într-un loc interzis. Cei doi s-au oprit pentru poză chiar în dreptul gardului școlii, acolo unde staționarea era interzisă! Acest detaliu a fost observat imediat de internauţi.

Cum s-a fotografiat Oana Turcu cu fiul ei în prima zi de școală. Fanii au observat imediat detaliul

Cristi Brancu a rămas fără emisiune

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars de ani buni, după o decizie comună cu conducerea. Astfel, prezentatorul nu va mai putea fi văzut la TV, ci doar în mediul online, acolo unde își va continua emisiunea.

Prezentatorul TV a vorbit despre această decizie a trustului, despre care a comentat că a fost una mutuală. El a explicat că emisiunea lui nu va mai apărea niciodată pe tv, după 13 ani de emisie. Cristi Brancu va trece în mediul online, unde își va continua showul.

”Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”, a spus Cristin Brancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: