Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se face masca de față cu bicarbonat de sodiu

Cum se face masca de față cu bicarbonat de sodiu

Masca cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient absolut minunat, pentru casă, pentru gătit, pentru curățat, dar nu în ultimul rând pentru ritualurile de înfrumusețare. Iată cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru a-ți crea propria ta mască de față!

Masca de față cu bicarbonat de sodiu. Cum se prepară

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient care nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Acesta are atât de multe întrebuințări, încât mereu este una nouă despre care am putea învăța. De această dată, subiectul abordat este bicarbonatul de sodiu în ritualurile e înfrumusețare și, mai precis, cum să facem măști de față folosindu-ne de această pulbere albă cu proprietăți nenumărate.

Este un aliat de nădejde pentru curățenia casei, dar iată că ne poate face să fim frumoase și dacă în folosim în rutina noastră de frumusețe. Partea bună în acest caz, este că masca de față cu bicarbonat de sodiu este făcută de noi, cu propriile mâini, așa că este cea mai bio variantă posibilă.

Iată cum se face masca de față cu bicarbonat de sodiu

Îți prezentăm trei rețete de măști de față cu bicarbonat de sodiu, pentru diferite întrebuințări. Așadar, tu trebuie să o alegi pe cea care este potrivită pentru tine, în funcție de nevoile tenului tău.

Masca de față cu bicarbonat și ulei de cocos

Masca de față cu bicarbonat și ulei de cocos are drept scop exfolierea. Un avertisment, înainte de a prezenta această rețetă, este acela că exfolierea este o procedură care ar trebui făcută extrem de rar, asta însemnând o dată pe săptămână cel mult. În caz contrat, riscăm să afectăm și straturile noi ale pielii, nu doar pe cele pe care intenționăm noi să le îndepărtăm.

Tot ce trebuie să faci este să iei un recipient potrivit pentru a amesteca o lingură de ulei de cocos și o lingură de bicarbonat de sodiu. Amestecă-le până obții o pastă omogenă, iar apoi aplică pe față, masând ușor timp de câteva secunde. Apoi, clătește cu apă caldă pentru a scăpa de orice reziduuri.

Masca de față cu bicarbonat de sodiu și apă minerală

Masca de față cu bicarbonat de sodiu și apă minerală este foarte folositoare atunci când avem probleme cu punctele negre și o putem folosi în acest caz. După cum îi spune chiar numele, tot ce avem nevoie pentru a face această mască de față sunt cele două ingrediente: bicarbonat de sodiu și apă minerală.

Punem două linguri de bicarbonat de sodiu și amestecăm cu apă minerală până se formează o pastă groasă. Pe aceasta o punem pe suprafața nasului și bărbiei, sau oriunde avem puncte negre. Lăsăm să acționeze timp de 10 minute, iar apoi clătim cu apa caldă.

Masca cu miere și bicarbonat de sodiu

Această masca de față este soluția naturală ideală pentru persoanele care se confruntă cu problemele tenului. Așadar, această mască este bună pentru tenul acneic.

Datorită mierii, această mască îți va curăța și revitaliza tenul în profunzime. Tot ce ai de făcut este să amesteci bicarbonat cu miere și cu puțină apă. Aplică masca pe față seara și când simți că s-a întărit puțin, spală-te pe față.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: