Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se face mască facială cu bicarbonat de sodiu

Cum se face mască facială cu bicarbonat de sodiu

mască facială cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este foarte bun pentru diverse treburi casnice, dar el ne poate ajuta inclusiv la înfrumusețare. Iată cum se prepară masca de față cu bicarbonat de sodiu.

Mască de față cu bicarbonat de sodiu. Cum se face

Bicarbonatul de sodiu se găsește în aproape toate bucătăriile. El nu este folosit numai acolo și are și foarte multe proprietăți pentru înfrumusețare. Există o mască pentru față cu bicarbonat de sodiu care poate face minuni pentru tenul tău. Pentru a face această mască ai nevoie de un plic de bicarbonat de sodiu, de câteva linguri de miere și de apă.

Ceea ce va face această mască va fi să îndepărteze toate celulele moarte și să redea luminozitatea tenului tău.

Pe lângă asta, masca cu bicarbonat de sodiu o curăță tenul în profunzime. Mierea de albine are proprietăți antibacteriene, așa că în combinație cu bicarbonatul de sodiu, ele fac cu echipă foarte bună pentru a stopa procesul de îmbătrânire a pielii.

Cum se face masca cu bicarbonat. Oprește îmbătrânirea

Așadar, pentru a face această mască de față cu bicarbonat de sodiu o ai nevoie de patru linguri de bicarbonat de sodiu, o lingură de miere, și două lingurițe de apă.

Adăugăm într-un vas de sticlă toate ingredientele noastre. Amestecăm continuu până când obține o consistență mai groasă. Înainte de a aplica această mască trebuie să curățăm bine tenul.

Aplicăm această pastă pe toată fața, fără a atinge zona ochilor și nările. Aceasta trebuie lăsată pe fața noastră timp de 10 sau 15 minute. După aceea, când timpul s-a scurs, o îndepărtăm cu un prosop umed folosind mișcări circulare ușoare pentru a nu ne răni pielea.

Pentru ca efectele măștii să fie cât mai vizibile, trebuie să folosim această mască o dată pe săptămână și nu mai mult pentru că altfel ne putem face mai mult rău decât bine.

Altă mască cu bicarbonat de sodiu  care ți-ar putea fi de folos în tratamentele de înfrumusețare este cea cu apă minerală și bicarbonat de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să amesteci două lingurițe de bicarbonat cu apă minerală și să facem o pastă. Punem această compoziție pe locurile în care avem punctele negre și o lăsăm să acționeze până se usucă.

După aceea o îndepărtăm cu apă. Nu trebuie să apăsăm atunci când îndepărtăm pentru a nu ne răni pielea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: