Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fiica prezentatorului? Tânăra e necunoscută publicului larg

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fiica prezentatorului? Tânăra e necunoscută publicului larg

Iubita lui Victor Slav cu fiica

Iubita lui Victor Slav se înțelege de minune cu fiica prezentatorului. Cei trei au ieșit de curând la o terasă din Capitală unde tânăra blondină a părut foarte preocupată de frumoasa fetiță a lui Victor Slab și Bianca Drăgușanu.

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fiica acestuia

Zilele trecut, Victor Slav a ieșit cu iubita lui și cu fiica la o terasă din București pentru a se bucura de ultimele zile călduroase. Se pare că prezentatorul TV a dat lovitura cu frumoasa blondină, aceasta dând dovadă că este tare grijulie.

De ceva timp, Victor Slav și-a refăcut viața și s-a cuplat cu o tânără blondă care are și calități de mamă. În timp ce se aflau în oraș, iubita lui Victor Slav s-a preocupat ca totul să fie bine pentru fiica Biancăi Drăgușanu.

Potrivit spynews.ro, la întâlnirea lor, fetița s-a bucurat de o prăjitură cu ciocolată, iar noua iubită a prezentatorului a sărit imediat să o ajute când era pe cale să se murdărească. În tot acest timp, Victor Slav a fost foarte relaxat în toate acele momente, cel mai probabil știind că se poate baza pe femeia din viața lui pentru un astfel de situații.

Fanii l-au îndemnat să petreacă mai mult timp cu fetița

Bianca Drăgușanu are o viață foarte tumultoasă în ultima perioadă, astfel că fanii nu au stat cu mâna în sân și l-au îndemnat pe Victor Slav să ia fetița mai des la el pentru a nu fi expusă scandalului.

Se pare că acesta a ascultat o parte dintre sfaturile primite, pentru că fetița a fost surprinsă mai mult în compania lui. Victor Slav nu s-a oprit doar la gestul de a lua fata mai mult la el, ci a vrut să calmeze și spiritele încinse în familia Biancăi. Imediat după zvonurile apărute în presă că Bianca a fost bătută de Alex Bodi, prezentatorul a mers și a purtat o discuție cu afaceristul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: