Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține în formă Irina Loghin la 82 de ani. Metoda la care apelează FOTO

Cum se menține în formă Irina Loghin la 82 de ani. Metoda la care apelează FOTO

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși are 82 de ani, în prezent, vârsta este doar un număr pentru artistă, căci nu și-o arată. Iată la ce metodă apelează interpreta de muzică populară pentru a se menține în formă!

Cum se menține în formă Irina Loghin la 82 de ani. Metoda la care apelează

Irina Loghin știe să se mențină în formă la cei 82 de ani. Aflați că secretul artistei este…mișcarea. Paparazzi au surprins-o în timp ce parcurgea câțiva pași prin parc.

Stilul de viață sănătos este foarte important, așadar, pentru Irina Loghin. Mulți dintre cei aflați la vârsta ei ar trebui să-i urmeze exemplul. Pe lângă faptul că făcea mișcare, cu pași mici și rapizi, cântăreața avea grijă și să vorbească la telefon. În parc, Irina Loghin era îmbrăcată lejer și nu a uitat de masca de protecție. După ce a făcut puțină mișcare, s-a îndreptat către casă.

Foto: Irina Loghin în parc          Mai multe foto pe Spynews

De altfel, într-un interviu mai vechi, Irina Loghin a spus că aleargă în fiecare dimineață 15 kilometri. Pe lângă asta, își îngrijește tenul cu ulei de măsline și și-l demachiază de fiecare dată.

„Da, alerg în fiecare dimineaţă, nu mă apat niciodată de la asta. Alerg 15 kilometrii pe zi. Tenul îl îngrijesc cu ulei de măsline. Mă demachiez şi îmi dau cu ulei de măsline”, a declarat Irina Loghin, în exclusivitate, pentru Acces Direct, în urmă cu mai mult timp.

Irina Loghin nu mai consumă carne de 50 de ani

Pe lângă mișcare, Irina Loghin are grijă la alimentație. De exemplu, de 50 de ani nu mai consumă carne.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Ceaiul de cătină, consumat în fiecare zi de artistă

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a declarat Irina Loghin, conform romaniatv.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: