Redactia.ro
Home » Monden » Cum şi-a amenajat Angela Rusu apartamentul de lux pe 2 etaje, în suprafaţă de 160 mp

Cum şi-a amenajat Angela Rusu apartamentul de lux pe 2 etaje, în suprafaţă de 160 mp

GALERIE FOTO (7)

Angela Rusu, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară de la noi, şi-a cumpărat un apartament de lux, la marginea Capitalei, în suprafaţă de 160 metri pătraţi. Artista şi-a vândut casa cu curte şi s-a mutat într-o locuinţă mai intimă.

Angela Rusu a considerat că alegerea cea mai bună pentru ea, soțul ei și cele două fiice ale lor este un apartament spațios, pe care să îl amenajeze după bunul plac.

A amenajat apartamentul în stilul clasic

Interpreta de muzică populară a permis operatorilor să filmeze în interiorul fiecărei camere și explicat alegerea ei de a mobila în stil clasic, deși majoritatea preferă o notă mai modernă. Cântăreața s-a mutat recent la apartament, dar este vorba despre unul pe două nivele.

„Eu un apartament pe două nivele, deci am o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați. Am avut și casă, dar am vândut-o între timp și am ales varianta cu apartamentul pentru că suntem foarte mult timp plecați și am zis că ne trebuie ceva mai intim. Nu prea îmi place mie stilul ăsta contemporan, de asta vedeți aici un stil mai clasic”, a spus Angela Rusu, la Antena Stars.

De-a lungul deceniilor de carieră, cântăreaţa a adunat straie din mai multe zone ale țării, iar unele sunt vechi de jumătate de secol.

A trecut prin depresie post-natală

Angela Rusu a dezvăluit că viața cu al treilea copil este foarte dificilă, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală. Potrivit spuselor sale, să aduci pe lume un bebeluș la 47 de ani este mult mai greu decât la 27, vârsta la care Angela a devenit mamă pentru prima oară.

Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam.

Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici.

Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun”, a mai zis Angela Rusu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: