Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a făcut Loredana apariția la plajă? Cântăreața de 50 de ani a îmbrăcat o ținută demnă de budoar

Cum și-a făcut Loredana apariția la plajă? Cântăreața de 50 de ani a îmbrăcat o ținută demnă de budoar

GALERIE FOTO (8) loredana groza plaja

În weekendul trecut, Loredana Groza și-a făcut apariția pe litoralul românesc într-o ținută demnă de budoar. Fanii internauți n-au rezistat tentației de a o complimenta pentru ținuta îndrăzneață, dar și pentru silueta de adolescentă cu care se laudă cântăreața la cei 50 de ani. Iată, așadar, cum s-a pozat Loredana la plajă.

Loredana și-a făcut apariția la plajă într-o ținută îndrăzneață

De mai bine de un an, Loredana Groza și-a schimbat complet stilul vestimentar. Odată cu îmbunătățirile fizice pe care și le-a făcut, cântăreața de 50 de ani și-a actualizat și garderoba. Acum, culorile stridente și ținutele extravagante au fost înlocuite de culori terne și outfituri mult mai revelatoare. De exemplu, în weekendul trecut, Loredana și-a surprins fanii internauți cu câteva fotografii de la malul mării Negre, în care purta un outfit extrem de sexy, din dantelă neagră.

În locul costumului de baie convențional, Loredana a ales să poarte la plajă un compleu sexy, din dantelă neagră, foarte transparent. Compus din două piese, outfitul revelator îi punea în evidență bustul vizibil mărit și abdodomenul plat. Iar asta nu e tot. Pe seară, Loredana a schimbat acest outfit cu unul la fel de sexy, care îi scotea în evidență sânii voluptoși. La vederea acestor fotografii, fanii s-au împărțit în două tabere. Pe de o parte au fost cei care i-au complimentat apariția la malul Mării Negre și pe de cealaltă parte au fost cei care au criticat-o pentru alegerea îndrăzneață.

Loredana Groza, mariaj de peste 20 de ani și o fiică de 21 de ani

Puțini știu că artista este căsătorită de mai bine de 20 de ani și că are o relație solidă cu cel care îi este partener de viață. Cei doi s-au căsătorit în 1998 și sunt părinții unei fete, pe nume Elena, acum în vârstă de 21 de ani. Despre soțul artistei, Andrei Boncea, se știe că este un producător de film, care i-a susținut cariera Loredanei încă de la începuturi.

loredana groza si sotul ei
Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea

foto: Instagram, arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: