Redactia.ro
Home » Monden » Cum trece Alexandra Dinu peste despărțirea de Jeffrey Greenstein: ”Nu o să renunțe nici în ruptul capului”

Cum trece Alexandra Dinu peste despărțirea de Jeffrey Greenstein: ”Nu o să renunțe nici în ruptul capului”

Alexandra Dinu încă are un gust amar după despărțirea de actorul și producătorul de la Hollywood, Jeffrey Greenstein. În pofida acestui lucru, actrița încearcă să-l dea uitării, mai ales că Jeffrey a  preferat să se arunce în brațele altei blondine, modelul Salome Chandler.

Cum trece Alexandra Dinu peste despărțirea de Jeffrey Greenstein: ”Nu o să renunțe nici în ruptul capului”

Alexandra Dinu este, din nou, o femeie singură după ce s-a despărțit de actorul și producătorul american, Jeffrey Greenstein. Ruptura relației ar fi avut loc odată ce actrița a început să facă naveta Italia-România, pentru a-și îndeplini rolul de jurat al Românii au talent. Apropiații Alexandrei Dinu au dezvăluit cum încearcă aceasta să-l dea uitării pe cel care se iubește acum cu Salome Chandler, fotomodel care cochetează și cu actoria.

Alexandra Dinu: "Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care îmi  iubeşte copilul"

Foto: Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein

Concret, Alexandra Dinu acordă atenție muncii, face sport, citește și vorbește la telefon cu prietenele sale.

“Alexandra a ales munca, de fiecare dată când o relație amoroasă nu a mers! Pe Jeffrey nu i-a fost ușor să-l uite, încă suferă. Au contat mult drumurile făcute în România, pentru filmările de la Românii au talent, dar și alte mici proiecte pe care le-a acceptat în Italia. A fost un an greu, pandemia a afectat-o și pe ea destul de mult. Nu a mai mers la evenimente, a fost obligată să petreacă mult timp acasă. Fiul ei, Mario, este deja la vârsta la care nu mai petrece atât de mult timp cu ea, iar Alexandra îi dă toată libertatea de care are nevoie. Ce face când nu filmează sau pozează?! Sport, citește și vorbește cu câteva prietene la telefon. Uneori, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu, dar și acestea sunt atent alese”, a declarat pentru Fanatik.ro, o sursă apropiată Alexandrei Dinu.

Alexandra Dinu vrea să fie celebră la Hollywood

Alexandra Dinu este pasionată de actorie și vrea să ajungă cât mai sus la Hollywood. Deși gurile rele au acuzat că actrița a încercat să atingă succesul prin Jeffrey, Alexandra Dinu a negat.

 

„A fost nevoită să amâne și împlinirea visului american. Mereu spune că are ambiții profesionale mari și vrea să ajungă cunoscută la Hollywood. Gurile rele spunea că relația cu Jeffrey urma să-i fie de ajutor în Cetatea Filmului, dar ea mereu a susținut, sus și tare, că timpul petrecut în SUA nu avea legătură cu viața personală, ci cu cea profesională. Alexandra iubește actoria, iar visul suprem este să cunoască succesul la Hollywood. Și nu o să renunțe nici în rupul capului la el!”, a mai declarat apropiatul actriței pentru sursa citată anterior.

Salome Chandler și Jeffrey Greenstein, declarații spumoase de dragoste

Jeffrey și noua sa iubită pare că au o relație armonioasă și plină de iubire. Drept dovadă, declarațiile de dragoste pe care și le fac pe rețelele de socializare.

Alexandra Dinu S-a Despărțit De Jeffrey Greenstein. Fostul Iubit Are Deja O  Altă Relație | Libertatea

Foto: Jeffrey Greenstein si Salome Chandler

“Mulțumesc dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară.”, este declarația de iubire transmisă de Salome Chandler lui Jeffrey Greenstein/“Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, este mesajul transmis noii iubite de Jeffrey Greenstein.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: