Redactia.ro
Home » Știri » Cum va circula metroul de Paște? Programul pentru perioada 14-17 aprilie 2023

Cum va circula metroul de Paște? Programul pentru perioada 14-17 aprilie 2023

Programul Metrorex de Paște

Cum va circula metroul de Paște? Iată programul pentru perioada 14-17 aprilie 2023!

Cum va circula metroul de Paște?

Metrorex a anunțat programul de circulație al trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale, începând cu Vinerea Mare.

Între 14 și 17 aprilie 2023, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale.

În noaptea de Înviere, 15/16 aprilie 2023, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 și 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute.

Este strict interzis accesul în metrou cu lumânări sau candele aprinse, pentru a evita orice evenimente nedorite.

„În zilele de 14, 15, 16 şi 17 aprilie 2023, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale.

Trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, a transmis, joi, Metrorex, într-un comunicat de presă.potrivit news.ro.

Mersul trenurilor de Paște 2023

CFR Călători a emis un comunicat prin care anunță că în perioada Sărbătorilor de Paște vor fi suplimentate operativ trenurile către cele mai solicitate destinații, în anticiparea creșterii traficului.

„CFR Călători informează că în perioada Sărbătorilor de Paşte sunt aşteptate vârfuri de trafic şi va opera cu întreaga capacitate tehnic disponibilă de transport, pentru asigurarea compunerii trenurilor.

Astfel, în funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri, vor fi suplimentate operativ trenurile către cele mai solicitate destinaţii”, se precizează în comunicatul CFR Călători.

Pentru a evita supraaglomerarea în anumite trenuri, CFR Călători recomandă pasagerilor să își procure cu timp înainte biletele de călătorie și să utilizeze toate trenurile disponibile conform programului de circulație al zilei.

Biletele pot fi achiziționate în avans prin următoarele canale: online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, din aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă pe Google Play, App Store și Huawei AppGallery), de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, sau de la distribuitorii autorizați, precum agențiile de turism.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: