Redactia.ro
Home » Horoscop » Cum va fi 2021. Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu: ”Nu se anunță o pandemie”

Cum va fi 2021. Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu: ”Nu se anunță o pandemie”

Cum va fi anul 2021, mulți ne întrebăm, mai ales că 2020 nu a fost unul prea bun pentru noi toți. Dacă vom scăpa de pandemie este curiozitatea tuturor, iar astrologul Camelia Pătrășcanu vine cu dezvăluiri în această privință.

Cum va fi 2021

Cu toții suntem curioși cum va arăta anul 2021. Vrem să aflăm, în special, dacă vom scăpa de pandemia care a dat multe planuri peste cap. Acest aspect a fost clarificat de astrogul Camelia Pătrășcanu, informează Antena 3.

Camelia Pătrășcanu anunță că 2021 va fi un an ciudat, cu multe schimbări care vor dura până în 2025. De altfel, fiecare persoană va căuta să își schimbe viziunea față de viață. ”2021 se anunță un an ciudat. Nu se anunța o pandemie, însă un an cu viraje, de transformare și de schimbare. Fiecare caută să se adapteze și să schimbe viziunea despre viață ca să își mai găsească un loc în acest puzzle. Schimbările sunt până în 2025. Avem un trend astral, nu atât de tensionat ca în 2020 sau 2021, dar pentru 7 ani din 2025 vom avea repere mai omogene” , a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

Pătrășcanu: ”În 2021 nu mai simțim presiunea autorităților”

Un alt lucru important pe care l-a mărturisit astrologul Camelia Pătrășcanu este acela că în 2021 nu o să mai fim presați de autorități, dar…o să avem probleme financiare. ”Lumea se schimbă din acest moment, în 2021 avem tot un an tensionat nu mai simțim presiunea autorităților. Nu ne liniștim la anul. Problemele financiare vor fi în top.  E un an cu semne de anarhie. Este un al sincerității, toată lumea e mai dezinhibată, mai naturală pentru că planete multe se așează în Vărsător” a mai prezis Camelia Pătrășcanu, la ”Dar și Har” de la Antena 3.

De asemenea, mulți oameni vor investi în imobiliare în 2021. Ultima lună din acest an, este una bună pentru tranzacții financiare, pentru zodiile: fecioare, tauri, capricorni, scorpioni și pești. ”Perioada asta, pentru că au fost foarte multe planete retrograde până toamna târziu, vine curajul pentru a investi în imobiliare. Luna asta de final de an e foarte bună pentru tranzacții financiare mai ales pentru semne de pământ: fecioare, tauri, capricorni, dar și pentru scorpioni și pești. Deci cei care pot face asta, să se hotărască și să o facă” a mai adăugat astrologul.

Camelia Pătrășcanu a prezis și că pe data de 14 decembrie va fi un ”tranzit interesant” care se va corela cu alte lucruri de pe Glob.”Până în 2021 avem un hop de trăit, un tranzist interesant, mijlocul lunii decembrie. Cheia lui 2021 poate depinde de luna nouă din 14 decembrie, mai ales care se corelează și cu alte lucruri care se întâmplă atunci pe planetă. Aspectele nu sunt atât de majore, cât contextul în care se întâmplă este major. De ce? Pentru că este lună nouă în Săgetător peste punctul carmic cu mai multe panete implicate acolo” a explicat astrologul Camelia Pătrășcanu.

Astrologul a spus că în 2022 vom scăpa de conflicte și se anunță bun și din punct de vedere financiar. ”2022 e un an bun financiar și scăpăm de conflicte”, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu.