Redactia.ro
Home » Știri » Curtea de Apel București își suspendă, de luni, activitatea

Curtea de Apel București își suspendă, de luni, activitatea

Curtea de Apel București își suspendă, de luni, activitatea

Curtea de Apel București își suspendă, de luni, activitatea. Începând de astăzi,  își va suspenda activitatea pe termen nedeterminat, în cazul în care Guvernul își menține intenșia de a tăia drepturile salariale ale magistraților. Excepția făcând măsurile preventive.

Curtea de Apel București își suspendă, de luni, activitatea

În urma ședintei de vineri a Adunării Generală a judecătorilor Curții de Apel București, a dezbătut intenția Guvernului de a afecta stabilitatea financiară a magistraților.

Așadar, Curtea de Apel București a anunțat că începând de luni, își va suspenda activitatea pe o perioadă nedeterminată.

Magistrații condamnă pozițiile și spun că sunt de natura a leza demnitatea și onoarea profesiei de magistrat și de a rupe echilibrul care trebuie să existe între cele trei puteri.

De asemenea, judecătorii au solicitat autorităților ca indiferent de climatul social și politic, să dea dovadă în discursul public și în activitatea desfășurată de echilibru și prudență.

Decizia luată în urma ședinței Adunării Generală

Judecătorii Curții de Apel București au decis în Adunarea Generală ca în măsura în care puterea judecătorească nu va fi recunoscută ca fiind una din cele trei puteri ale statului. Activitatea instanței va fi suspendată, pe timp nelimitat, cu excepția cazurilor cu măsuri preventive în materie penală.

Citeste si:Cât fac 9×9? Uite răspunsul unei fetițe care a uimit lumea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: