Redactia.ro
Home » Știri » Dan Barna vinde insigne pe OLX. Dezvălurile surprinzătoare făcute de Cristian Vasilcoiu: „Cumpărătorii sunt oripilați”

Dan Barna vinde insigne pe OLX. Dezvălurile surprinzătoare făcute de Cristian Vasilcoiu: „Cumpărătorii sunt oripilați”

GALERIE FOTO (7) Dan Barna vinde insigne pe OLX.

Dan Barna vinde insigne pe OLX. Fostul purtător de cuvânt al Ministerului Muncii, Cristian Vasilcoiu, a făcut declarații șocante despre vicepremierul României. Conform acestuia, Dan Barna vinde insigne pe OLX.

Dan Barna vinde insigne pe OLX. Dezvălurile surprinzătoare făcute de Cristian Vasilcoiu: „Cumpărătorii sunt oripilați”

Dan Barna vinde insigne pe OLX. Cristian Vasilcoiu, fostul purtător de cuvânt al Ministerului Muncii a scos la iveală o parte neștiută și surprinzătoare a vicepremieruli României, Dan Barna. Cristian Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook câteva informații nebănuite despre pasiunile lui Dan Barna. Acesta a scris că vicepremierul României vinde insigne pe OLX, una dintre cele mai mari platforme de anunțuri on-line. “Domnu’ Dan Barna s-a consacrat vânzând insigne pe Olx! Cumpărătorii sunt oripilați!”, a scris fostul purtător de cuvânt al Ministerului Muncii.

De asemenea, acesta a postat și câteva capturi în care o femeie din București povestește cum a intrat în contact cu Dan Barna și a cumpărat de la el două insigne. Potrivit acesteia, politicianul este fan înfocat al trupei ABBA. Femeia s-a declarat oripilată de felul cum acesta își vinde produsele. “Astea două insigne le-am luat de la el. Dar faza e că a sărit la preț când a găsit pe cineva disperat. A spus că el colecționează insigne și că îi place ABBA. M-am întâlnit cu el și mi-a dat ambele insigne”, i-a dezvăluit bucureșteanca Corina G. lui Cristian Vasilcoiu.

Cine este omul din politică, Dan Barna

Dan Barna, în vârstă de 45 de ani, s-a născut la Sibiu, orașul președintelui Klaus Iohannis. În 2017, Dan Barna a fost ales președinte al Uniunii Salvați România, iar acum este vicepremierul României în guvernul Florin Cîțu. De asemenea, este membru al Camerei Deputaților din 2016. Dan Barna a absolvit Dreptul la București, iar în perioada februarie-iulie 2020, a făcut un curs de formare de formatori la International Development Law Institute din Roma. Despre familia sa se știe că bunicul său a fost clopotar bisericesc și că soția sa, Olguța Dana Totolici lucrează la OMV Petrom.

Între anii 1996 și 1999, politicianul a lucrat pentru Centrul de Informare și Documentare pentru Tineret din cadrul Ministeruli Tineretului și Sportului, iar între 2005 și 2007 a lucrat cu Delegația Comisiei Europene la București, unde s-a ocupat de coordonarea campaniilor de informare privind Fondul European. Tot în 2007 a înființat Grupul de Consultanță pentru Dezvoltarea DCG, împreună cu Ana Laura Buzatu, George Horia Ion Ionescu și Dragoș Jaliu. În 2016 a ieșit din firmă după ce a preluat funcția de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene. În 2019, Dan Barna a fost ales candidatul comun al Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale din noiembrie, iar în septembrie a fost reales președinte al USR, cu 65% voturi.

Jurnaliștii de la Rise Project au demarat o cercetare amplă despre proiectele derulate de firma lui Dan Barna înainte ca acesta să intre în politică și au descoperit că în unele proiecte Barna și firma sa au canalizat banii europeni către firmele beneficiare unde lucrau prietenii săi sau chiar sora sa. În urma acestei investigații, DLAF s-a autosesizat și Dan Barna a fost anchetat de DNA. Ulterior, instituția a declarat că politicianul nu are calitate de suspect sau inculpat în niciun dosar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: