Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu, din nou supărat pe arbitraj! “Să ne lase liniștiți! Sunt multe lucruri împotriva noastră”

Dan Petrescu, din nou supărat pe arbitraj! “Să ne lase liniștiți! Sunt multe lucruri împotriva noastră”

CFR Cluj, Dan Petrescu

CFR Cluj a câștigat 2-0 meciul cu Gaz Metan Mediaș. La finalul meciului, Dan Petrescu a acuzat din nou arbitrajul.

CFR Cluj a câștigat fără emoții meciul cu medieșenii și s-a apropiat la un punct de ocupanta primului loc, Universitatea Craiova. În ciuda victoriei, arbitrajul l-a scos din minți din nou pe Dan Petrescu, mai ales după eliminarea lui Boli.

”Doamne, ferește, ce se întâmplă în România. Mi se pare incredibil, sincer. Se vede interesul și cine trebuie să câștige campionatul? Cum e posibil? Hațegan arbitrează CFR-ul azi și Bîrsan la Craiova cu FCSB? Am avut și azi încă două penalty-uri. Au fost și șapte faze dubioase. N-am primit mai nimic, decât un penalty pe care nu avea cum să nu-l dea. Am fost cei mai dezavantajați în acest play-off, mă aștept la arbitraje împotriva noastră și de acum încolo. Ar trebui să ne lase în pace arbitrii, îmi pare rău s-o zic. Nu mai pot să tac. Sincer vă spun, nu mă aștept ca Universitatea să se mai împiedice”, a declarat Petrescu, la Digi Sport.

Jucătorii clujeni recunosc problemele de la echipă

Fotbaliștii de la CFR Cluj spun că există mai multe probleme la echipă, de aceea au și pierdut poziția de lider.

„A fost o perioadă foarte grea, de multă vreme n-am mai trecut printr-o asemenea perioadă. După meciul cu Craiova, de acasă, am fost foarte dezamăgiți, am căzut psihic. Ceea ce nu trebuia să se întâmple. Am pierdut atunci acasă, după vreo 37 de meciuri. A urmat meciul de la Giurgiu, am condus cu 2-0, dar am fost egalați pe final. Mă bucur că am câștigat în această seară. Ne așteaptă un meci foarte greu la FCSB. Am fost un an întreg pe primul loc. Tot noi trebuie să o scoatem la capăt și se joacă până la final. Sunt toate șansele să se joace cu titlul pe masă”, a declarat Alexandru Păun, la finalul meciului cu Gaz Metan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: