Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu arată cu degetul spre Craiova! “Se întâmplă multe lucruri…”

Dan Petrescu arată cu degetul spre Craiova! “Se întâmplă multe lucruri…”

CFR Cluj, Dan Petrescu, Astra

CFR Cluj a terminat la egalitate meciul cu Astra, scor 2-2, iar acest rezultat o poate costa pe campioana României. Craiova este pe primul loc în clasament și a devenit favorită la titlu.

Clujenii s-au împiedicat din nou în lupta pentru titlu. Deși au condus cu 2-0 la Giurgiu, nu au reușit decât un rezultat de egalitate. Antrenorul Dan Petrescu arată cu degetul spre olteni. Tehnicianul se teme de o …conspirație.

”E important ce vom face până la meciul de la Craiova. Aș vrea ca Astra să joace la fel, cu același spirit, cu Craiova, când oltenii vor veni aici. Să joace Budescu, Alibec, Fatai, că la Craiova, în tur, nu i-am văzut. Erau dispăruți. Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, FCSB la fel și să câștige cine merită, așa ar fi normal. Cu noi joacă pe viață și pe moarte. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci al lor, la Mediaș. Buș, care a luat roșu… Azi cred că am avut penalty, cu Craiova la fel, arbitrajele sunt cum sunt. Dar nu am văzut arbitraj contra Craiovei. Nu vreau să le iau din merite, dar se întâmplă multe lucruri și nu le vede nimeni, din păcate”, a declarat Petrescu, după meciul cu Astra.

Jucătorii de la CFR Cluj dau din casă

După reluarea campionatului CFR Cluj se confruntă cu probleme, din ce se pare la nivelul conducerii. Dan Petrescu a fost primul care a recunoscut acest lucru, dar nu a dat mai multe amânunte. Acum un alt jucător spune lucrurilor pe nume. Se pare că jucătorii ar avea încă de recuperat restanțe financiare.

„Sunt așa… un pic de turbulențe la birouri. Ne afectează și pe noi. Știi și tu cum e dacă nu ești plătit la zi. Îi afectează pe jucători, dar sperăm că vom da tot ce avem mai bun în următoarele 3-4 săptămâni. Vom sta toți la masă după și vom vedea ce va fi”, a declarat Damjan Djokovic, după meciul de la Giurgiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: