Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu întărește echipa pentru Liga Campionilor!

Dan Petrescu întărește echipa pentru Liga Campionilor!

CFR Cluj, transferuri, Dan Petrescu,

Dan Petrescu a cerut întăriri după primul meci disputat de CFR Cluj în Liga I cu Clinceni, 2-1. Campioana s-a orientat spre atacantul slovac, Jakub Vojtus (26 de ani).

Jakub Vojtus este al doilea vârf adus de Dan Petrescu. Sezonul trecut a jucat la Academica Clinceni, iar acum este liber de contract. Fotbalistul a efectuat vizita medicală și va semna contractul. 550.000 de euro este cota slovacului, potrivit transfermarkt.de. Primul atacant care a ajuns la CFR Cluj în acestă vară a fost Gabriel Debeljuh, de la Hermannstadt. Acesta a fost deja trecut pe lista UEFA.

„Sunt posturi unde am nevoie de jucători, ceva nou, fresh. Sunt 3 posturi clare. Trebuie să mai vină jucători noi, iar unii să plece”, a spus Petrescu.

Clujenii și-au luat gândul de la Denis Alibec

Antrenorul campioanei l-a dorit pe Denis Alibec în Gruia. Clujenii au încercat să-l convingă pe atacant. Ar fi fost dispuși să achite chiar și clauza de reziliere dorită de patronul Astrei Giurgiu. Se pare însă, că cel care nu a dorit a fost chiar fotbalistul. Nu mai vrea să joace în Liga I. Așteaptă o ofertă de la o echipă din străinătate. Este foarte posibil ca Alibec să plece în Turcia, la Gaziantep, fiind dorit de Marius Șumudică.

”În Liga 1, toți fundașii mă cunosc, toți antrenorii mă cunosc, nu mai pot să-mi fac jocul de acum doi-trei ani. De aceea vrea să plec. Ce să mai schimb la 30 de ani? Eu nu sunt dator cu nimic față de Astra, așa sunt eu băiat bun, nu m-am dus să mă rog de domnul Niculae. Mă văd jucând în Turcia, nu mi se pare nivelul ridicat. Cred că aș face față”, a declarat jucătorul celor de la Astra.

Dan Petrescu a recunoscut că a fost interesat de Alibec, dar acum și-a găsit alți atacanți.

“Nu știu dacă a fost ceva cu Alibec. Îmi place de el ca jucător, dar nu știu mai departe”, a spus antrenorul.

CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Liga Campionilor, pe 26 august cu Dinamo Zagreb.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: