Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu s-a căsătorit? Prima declarație a creatoarei de modă

Dana Budeanu s-a căsătorit? Prima declarație a creatoarei de modă

Dana Budeanu a luat prin suprindere pe toată lumea cu ultima sa postare din mediul online. S-a măritat cretaoarea de modă? Răspunsul l-a dat chiar ea!

Dana Budeanu s-a căsătorit?

Dana Budeanu a publicat în mediul online o fotografie cu un inel chiar pe degetul unde se pune un inel de logodnă în mod normal. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea când în descrierea imaginii a scris „Eu nu îmi dau întâlniri, eu mă mărit!„. Acest lucru a creat o mare confuzie printre internauți, dar și printre persoanele din presă care s-au grăbit să anunțe faptul că Dana Budeanu s-a căsătorit. Acest lucru nu este adevărat și a fost confirmat chiar de vedetă.

Dana Budeanu tună și fulgeră în ultima sa declarație după ce a auzit zvonurile din presă cum să ea s-ar fi căsătorit în mare secret. Creatoarea de modă a publicat un mesaj prin care pune la zis o publicație și îi acuză că răspândesc știri false despre statusul ei. Ea a precizat că a aflat despre aceste zvonuri chiar de la tatăl ei care a fost luat prin suprindere de veste, neadevărată de fapt și de drept.

NISTE IMBECILI DE LA EVENIMENTUL ZILEI, CARE DORM LA MINE PE SOCIAL MEDIA, CA TOATA ROMANIA, AU FACUT REPEDE O STIRE (CA 99% DINTRE TOATE STIRILE FALSE DIN ROMANIA SI CA 99.9% DIN TOATA PRESA DIN ROMANIA CARE SCRIE EXCLUSIV NUMAI MINCIUNI BAZATE PE NIMIC) SI AU ANUNTAT (EU N AM DESCHIS, CA NU CITESC CRETINISME, DAR TATA A RAMAS UNDEVA IN ERA IN CARE EVZ ERA MISTO) CA EU M AM MARITAT SI MUUULTE ALTE IDIOTENII! PS: I DON T DATE I MARRY ESTE UNA DINTRE VORBELE MELE ALEA CU CARE VORBITI TOTI! MARS!„, a fost mesajul publicat de Dana Budeanu în urma știrilor apărute.

Cine este fostul soț al Danei Budeanu

Dana Budeanu a fost căsătorită cu celebrul Radu Budeanu. Cei doi și-au zis „DA” în fața ofițerului de stare civilă chiar de la vârsta de 20 de  ani. La scurt timp celebra creatoare de modă a rămas însărcinată cu gemeni și a adus pe lume două fetițe superbe pe care le crește cu multă dragoste. Mariajul dintre Dana și Radu Budeanu nu a durat mult, intervenind un divorț iminent. La scurt timp, fostul soț al Danei Budeanu și-a găsit fericirea în brațele creatoarei de modă Cristina Săvulescu, alături de care are doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: