Redactia.ro
Home » Știri » Dana Grecu revine la TV. Ce emisiune va avea jurnalista

Dana Grecu revine la TV. Ce emisiune va avea jurnalista

Dana Grecu revine la TV

Dana Grecu revine la TV. Fosta prezentatoare TV de la Antena 3 a anunțat că se întoarce pe micile ecrane. În urmă cu patru ani de zile, Dana Grecu a intrat în concediu de maternitate, după ce a născut la vârsta de 40 de ani o fetiță.

Dana Grecu revine la TV. Ce emisiune va avea jurnalista

Dana Grecu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. După o pauză de patru ani de zile, când a intrat în concendiul de maternitate, Dana Grecu a decis să revină pe micile ecrane. Fosta vedetă de la Antena 3 a anunțat în urmă cu puțin timp revenirea la tv. De asemenea, jurnalista a menționat postul de televiziune cu care a semnat, dar și ce emisiune va posta. Potrivit Paginademedia.ro., jurnalista este nerăbdătoare să înceapă noul proiect. „Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis – stai jos, că vreau să-ţi spun ceva. Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic. Apoi mi-a explicat despre ce este vorba şi am înţeles.

Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este „alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie infomrat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă.”

Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă.”, a declarat jurnalista Dana Chera.

Ce emisiuni va prezenta Dana Grecu

Jurnalista a semnat un contract cu postul de televiziune Etno Tv, unde va fi gazda unui talk-show de seară și a unui program de weekend. În talk-show-ul pe care Dana Grecu îl va prezenta se vor dezbate subiecte sociale și politice, iar în weekend, jurnalista va prezenta un „proiect de suflet”. „O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%.”, a explicat faimoasa vedetă de televiziune pentru sursa citată.

Dana Grecu a divorțat de Bogdan Grecu, bărbatul cu care are doi copii. Ulterior s-a căsătorit cu un medic stomatolog din Pitești, Adrian Cheru. Imediat după marele eveniment, jurnalista a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. La vârsta de 40 de ani, Dana Grecu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În 2018, aceasta a intrat în concendiu de maternitate, fiind înlocuită la Antena 3 de Cătălina Porumbel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: