”Pe 26 octombrie mi-am făcut testul și am văzut că sunt pozitiv. Am avut o întâlnire cu un bun prieten, care cu o seară înainte a avut primele simptome de COVID. Am avut dureri de cap, febră musculară și durere în gât vreo trei zile, după care m-am simțit mai bine. Singura problemă, deși a trecut mai bine de două săptămâni, este că nu mi-au revenit gustul și mirosul. Am terminat tratamentul, iar acum nu mai iau decât vitamina C, vitamina D și Zinc. Norocul meu a fost că m-am vindecat repede datorită domnului Gigi Becali, care mi-a trimis medicamentele pe care le-a adus din Rusia. Vreau să le transmit oamenilor să se protejeze cât pot de mult. Este mai mult decât o răceală și chiar trebuie să nu neglijăm sub nicio formă acest virus”, a declarat Dani Coman pentru Jurnalul de Argeș.

Medicamentul minune al lui Gigi Becali

Medicamentul se numește Arbidol și este un antiviral produs în Rusia și folosit la tratarea gripei atât acolo, cât și în Republica Moldova sau chiar China. Cu toate astea, medicamentul nu este autorizat nici de Agenția Europeană a Medicamentului, nici de Administrația americană a medicamentului (FDA).

Gigi Becali a cumpărat din Rusia în primăvară, 100.000 de pastile de Arbidol pe care le-a donat spitalelor. Surse apropiate lui Becali spun că importul s-a făcut prin clinica acestuia din București, ImunoMedica, iar ulterior spitalele ar fi ridicat direct de la vamă donațiile.  Becali a adus în ţară necesarul de Arbidol pentru aproximativ 2.000 de pacienți.

Cine este Dani Coman

Dănuț Dumitru Coman s-a născut pe 28 martie 1979, la Ștefănești, Arges. Este un fost fotbalist român, în prezent președintele clubului de fotbal FC Astra Giurgiu. El și-a început cariera la 18 ani, la FC Argeș și a jucat primul său meci în Liga I pe 28 februarie 1998 împotriva Dinamo București, dar a pierdut din păcate cu 2-0. În restul sezonului 1997-1998 a mai jucat 3 meciuri.

În următorul sezon, nu a primit șansa să joace și a fost transferat la AS Rocar București, unde a jucat în retur 10 meciuri. El s-a întors la FC Argeș în 1999, dar a jucat doar 17 meciuri în următoarele 4 sezoane. Începând cu sezonul 2003-2004, Coman a devenit titular la FC Argeș și a jucat cele mai multe meciuri, 22. În iarna anului 2004, s-a transferat la Rapid București.

Dani Coman a debutat în același sezon în Cupa UEFA. Acest a fost cel mai bun sezon al Rapidului în Europa. În prima rundă eliminatorie, au bătut-o în ambele meciuri pe Hertha Berlin după s-au calificat în optimi unde au bătut o altă echipă germană, Hamburger SV. În sferturi și-au întâlnit rivala, Steaua București și au pierdut calificarea după 2 egaluri.

Coman a debutat la Naționala României pe 16 noiembrie 2005, într-un amical cu echipa națională de fotbal a Nigeriei. El a fost selecționat și în echipa națională de fotbal a României pentru care a jucat 14 meciuri printre care împotriva Spaniei, Germaniei și Franței.

În 2008, a părăsit Rapidul și a semnat cu FC Brașov, dar a revenit la Rapid în 2010. Pe 16 iulie 2012 a semnat cu FC Vaslui, unde a stat un sezon după care s-a transferat la Astra Giurgiu, unde și-a încheiat cariera în 2015, dar a rămas în cadrul clubului ca președinte.