Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, pus în dificultate! A ieșit din cameră când a auzit întrebarea pusă de logodnica lui

Dani Oțil, pus în dificultate! A ieșit din cameră când a auzit întrebarea pusă de logodnica lui

GALERIE FOTO (5) Dani Oțil, pus în dificultate de logodnica sa Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a fost pus în dificultate de logodnica lui Gabriela Prisăcariu, după ce aceasta i-a pus o întrebare care l-a blocat! Videoclipul a stârnit o grămadă de reacții.

Dani Oțil, pus în dificultate de logodnica lui! A ieșit din cameră când a auzit

Dani Oțil a reușit să își surprindă fanii din mediul virtual, luni dimineață, după ce a postat un video amuzant. Matinalul a fost interogat de logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, iar întrebările ei l-au pus în dificultate.

Curioasă de programul viitorului ei soț, Gabriela îl întrebă pe Dani când va mai fi nevoit să plece din București, în următoarea perioadă. Prezentatorul TV i-a răspuns logodnicei sale, spunându-i zilele când un va putea fi lângă ea, dar la un moment dat este întrerupt: ”În ce lună sunt?”, întreabă Gabriela.

Dani Oțil, pus în dificultate! A ieșit din cameră când a auzit întrebarea pusă de logodnica lui

Bulversat, Dani se schimbă la față, iar logodnica lui continuă pe un ton ironic: ”Da, în ce lună sunt gravidă?”. Vedeta s-a făcut că nu știe, a luat pisica familiei și a părăsit camera.

Amuzați de gluma celor două vedete, fanii s-au amuzat copios. Videoclipul a strâns într-un timp foarte scurt un numărăr impresionată de comentarii: „Așa suntem noi toți!”, i-a scris un fan lui Dani pentru a îl încuraja.

Având în vedere că Gabriela va naște în august, cele două vedete și-au propus să se căsătorească înainte de acest moment. Așa că pregătirile sunt în toi! Prezentatorul TV a fost nevoit să aducă toate actele necesare pentru căsătorie, însă a avut parte de o nedumerire. Dani Oțil n-a înțeles însă rostul anumitor formalități. Și anume de ce trebuie să facă și analize.

Dani Oțil, pus în dificultate! A ieșit din cameră când a auzit întrebarea pusă de logodnica lui

”M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a mărturisit Dani Oțil în această dimineață.

Ce pofte are logodnica lui Dani Oțil de când este însărcinată

Logodnica lui Dani Oțil le-a spus fanilor ce pofte are. Dani Oțil se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Prezentatorul tv formează un cuplu cu modelul Gabriela Prisăcariu, iar peste câteva luni, cei doi vor deveni părinți pentru prima oară.

Vedeta tv a anunțat în urmă cu câteva zile că va deveni tătic, logodnica lui fiind însărciantă în 16 săptămâni. Așadar, poftele de graviduță sunt la ordinea zilei, iar burtica crește ușor-ușor. Gabriela a declarat că ar mânca încontinuu și este extrem de pofticioasă. Aceasta a povestit că astăzi a avut poftă de salată de roșii, castraveți și ceapă, iar în dreptul prânzului aceasta a scris și un mesaj amuzant. ”Bine că nu îmi cere caviar…”, a scris Gabriela.

Dani Oțil, pus în dificultate! A ieșit din cameră când a auzit întrebarea pusă de logodnica lui

Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela la începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță. Moderatorul tv i-a dat iubitei sale inelul mult așteptat. Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: