Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, șocat de o întâmplare la cinema! Prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat: ”Ne-am așezat cu frică”

Dani Oțil, șocat de o întâmplare la cinema! Prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat: ”Ne-am așezat cu frică”

Dani Oțil, șocat de o întâmplare la cinema! Prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat: ”Ne-am așezat cu frică”

Dani Oțil a fost șocat de o întâmplare pe care a trăit-o la cinema. Prezentatorul se afla cu soția sa la film când a văzut ce au făcut câțiva spectatori. 

Dani Oțil, șocat de o întâmplare la cinema! Prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat: ”Ne-am așezat cu frică”

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Acesta este cunoscut pentru faptul că spune mereu ceea ce gândește și nu-i place atunci când nu este ordine și disciplină. De curân, acesta a trăit o întâmplare șocantă atunci când a mers la cinema cu soția lui, Gabriela Prisăcariu.

În timpul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil le-a povestit telespectatorilor prin ce a trecut în timpul când se afla la cinema cu soția lui. Cei au mers să vadă un film la cinema, moment în care nu s-au putut bucura din plin pentru că ceva s-a întâmplat. Matinalul de la Antena 1 abia aștepta să se așeze pe locul său și să se delecteze cu pelicula dorită. Din păcate, o altă doamnă stătea pe scaunul acestuia. Femeia a părut extrem de necomunicativă și a institat secunde bune că biletul său indica tocmai acel scaun.

Discuția a fost decentă între cei doi, ulterior femeia s-a mutat cu un rând mai în spate. Cu toate că păruse că a înțeles, ea se așezase pe un alt scaun la nimereală, scaun revendicat de un alt cetățean la scurt timp. Aceasta nu voia în ruptul capului să se poziționeze acolo unde era indicat pe bilet, iar la final a ajuns totuși să stea în fața prezentatorului.

“O cetățeană mi-a demonstrat că e foarte periculos să faci orice. E foarte periculos să iei liftul, să te așezi sau orice. Când e întuneric și ajungi la film…aștepți și se întâmplă lucruri. Locurile noastre erau ocupate, dar era sala mare, așa că nu ne-am făcut griji. Am văzut biletul și apoi am mers la o doamnă. N-am apucat să-i zic bine ceva că m-a privit cum nu trebuie.

I-am zis că stă pe locul meu, ulterior mi-a spus că are și ea biletul cu numărul acela. I-am arătat biletul, ea avea locul 6 și era pe rândul G și noi locul 6 pe rândul H. Și-mi zice: Domnii din drepta au atenționat-o că rândul ei e mai în spate. Ea s-a trezit și s-a dus pe un cu totul alt rând. Ne-am așezat cu frică. Ea s-a așezat pe locul altcuiva care a venit!! A avut loc aceeași discuție civilizată în care a fost atențioantă că nu era nici acela locul ei și doamna s-a pus ulterior în stânga mea, în față”, a povestit Dani Oțil în timpul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil se pregătește pentru ziua în care Gabriela va naște

Gabriela Prisăcariu va naște peste câteva săptămâni, iar Dani Oțil a început deja să se pregătească intens pentru momentul special. Soția sa este însărcinată în luna a șaptea, iar prezentatorul tv vrea cu orice preț să facă lucrurile ca la carte atunci când bebelușul va veni pe lume.

Recent, fostul model le-a arătat fanilor că moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a luat în serios rolul de tătic și se pregătește intens. Cei doi au plecat la mare pentru a se relaxa, dar au fost activi pe rețelele de socializare pentru a le arătat fanilor tot ce se întâmplă nou în viața lor.

Gabriela a postat pe rețelele de socializare un clip video în care Dani a mers să discute cu cineva care avea un copilaș în căruciorul de bebeluși. Deși copilul din imagini nu era al lui, prezentatorul nu s-a putut abține și i-a legănat ușor căruciorul, fiind extrem de fericit. Această ipostază a emoționat-o pe Gabriela, dar și pe internauți. „Se pregătește”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: