Redactia.ro
Home » Monden » Daniel Onoriu, din nou în stare gravă. Soția lui are vești proaste: „Am clacat pur și simplu”

Daniel Onoriu, din nou în stare gravă. Soția lui are vești proaste: „Am clacat pur și simplu”

Daniel Onoriu, din nou în stare gravă

Daniel Onoriu, din nou în stare gravă. Nepotul lui Gabi Luncă se află în stare gravă, din nou. Pilotul de raliuri a deschis ochii în urmă cu o zi, dar familia nu a apucat să se bucure mult de acest lucru. Starea lui Daniel Onoriu este din nou una instabilă.

Daniel Onoriu, din nou în stare gravă. Soția lui are vești proaste: „Am clacat pur și simplu”

Daniel Onoriu se află în stare gravă la spital, după ce în urmă cu o zi familia anunțase că pilotul de raliuri a deschis ochii. Din păcate, medicii au anunțat că starea sa este din nou instabilă. Soția sa, Isabela, este devastată de acest lucru și nu știe ce să mai facă. Aceasta a declarat că este cu moralul la pământ, deși toată familia a crezut că Daniel își va reveni. „Astăzi nu am vești bune despre Daniel. Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu.”, a fost mesajul transmis de Isabela Onoriu.

Mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, a povestit că Daniel a fost detubat, dar se află în continuare în stare critică. Fiica lui Gabi Luncă a mărturist că nepotul ei a urmează un tratament cu antibiotice, din cauza unor abcese de puroi. „El este încă în stare critică. Fratele meu este cel care stă încă de la primele ore ale dimineții de vorbă cu medicii și imediat ce are raportul ni-l transmite și nouă.Situația nu e una roz, însă tragem nădejde în fiecare zi și fiecare zi să fie spre vindecarea lui Daniel.De câteva zile nu mai e intubat, e sedat, el are canulă introdusă, însă i s-a micșorat cantitatea de sedare, dar el e în continuare cu septicemie. Are două abscese de puroi și este în continuare pe antibiotice, tratament indicat de domnul Streinu Cercel, căruia îi mulțumesc public. Numărul leucocitelor cresc și scad de la o zi la alta.”, a declarat Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu a făcut o intervenție de micșorare a stomacului

Nepotul lui Gabi Luncă a făcut anul trecut o operație de micșorare a stomacului, în Turcia. După ce s-a întors în România, pilotul de raliuri s-a simti foarte rău și a ajuns la Spitalul Floreasca, cu hemoragie internă. Daniel a fost la un pas de moarte, dar medicii l-au operat și i-au salvat viața. ”Nu știu dacă sunt cuvinte să-mi exprim durerea, nu am cum, ne rugăm încontinuu, ne rugăm să facă Dumnezeu o minune, suntem la mila lui. Să facă o minune în prag de sărbători, să se trezească, să vină acasă, chiar dacă recuperea o să fie de durată.

Medicii nu-l trezesc pentru că ar avea dureri destul de mari, iar pentru protecția lui să nu sufere prea mult datorită durerilor încă îl țin intubat.Încă nu a ieșit din stare critică, fiind intubat nu se pune problema ieșirii din stare critică, speră și fac tot ce e posibil omenește ca el să fie bine”, spunea soţia pilotului înainte de sărbători.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: