Redactia.ro
Home » Știri » De ce a murit, de fapt, Adrian Pop. Noi detalii despre moartea bucătarului

De ce a murit, de fapt, Adrian Pop. Noi detalii despre moartea bucătarului

GALERIE FOTO (2) De ce a murit, de fapt, Adrian Pop

De ce a murit, de fapt, Adrian Pop. Bucătarul clujean Adrian Pop a murit marți seara, după ce a fost dus la spital în stare de inconștiență și cu o lovitură de cap. Se pare că bărbatul fusese anterior la o petrecere la care au fost prezenți și doi polițiști. La o zi de la moartea acestuia, noi detalii au ieșit la iveală despre acest caz.

De ce a murit, de fapt, Adrian Pop. Noi detalii despre moartea bucătarului

De ce a murit, de fapt, Adrian Pop. În urmă cu câteva zile, bucătarul clujean Adrian Pop a ajuns la Clinica de Neurochirurgie, în stare de inconștiență și cu o lovitură la cap. După multe zile de stat în comă, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Acesta a fost găsit inconștient pe data de 7 martie, în localitatea Apahida, în miezul nopții, fiind transportat de urgență la spital. Medicii legiști au declarat că, de fapt, lovitura suferită pe care o avea la cap, s-ar fi putut produce din cauza unei căzături. Adrian Pop, în vârstă de 51 de ani a participat anterior la o petrecere unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un momenta, petrecăreții au observat că bucătarul a părăsit încăperea. După moartea acestuia, medicii legiști de la Institutul de Medicilă Legală Cluj au declarat, că, leziunile traumatice cranio-cerebrale s-au putut produce din cauza unei căzături, care i-ar fi pus viața în pericol.

De asemenea, autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În continuare, oamenii legii vor analiza foarte atent imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădirea din Apahida. Prietenii și apropiații chef-ului au rămas îndurerați de moartea acestuia. ”Adi rămâne în amintirea noastră că un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată”, au scris prietenii bucătarului pe Facebook. Adrian Pop era apropiat de Florin Dumitrescu, juratul de la Chefi la cuțite postând un mesaj pe rețelele de socializare, în care își ruga prietenii virtuali să-i salveze viața bucătarului. Din păcate, Adrian s-a stins din viață marți seara.

Bucatarul Adrian Pop a murit

Cine era Adrian Pop

Adrian Pop a fost unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din Cluj. Acesta lucra la un popas cunoscut din județ, în localitatea Suatu. Acesta era mândru de preparatele sale, lăudându-se cu o mulțime de fani și în restul țării. În urmă cu o săptămână, bărbatul a fost transportat de urgență la spital, după ce ar participat la o petrecere. „Pacientul, în vârstă de 51 de ani, se află internat în secția de terapie intensivă neurochirurgie a spitalului nostru, de săptămâna trecută, cu un traumatism cranio-cerebral, care nu se poate opera. Starea lui rămâne critică.”, declara Flavia Țopan, purtător de cuvânt spitalul județean de urgență Cluj.

Ulterior, chef-ul s-a stins din viață. Potrivit cercetătorilor efectuate de polițiști, ar exista mai multe piste. Una ar arăta că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Pop ar fi căzut și s-ar lovit la cap, iar o altă varianță ar presupune că ar fi fost snopit în bătaie de altă persoană care ar fi fost prezentă la petrecere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: