Redactia.ro
Home » Știri » De ce a pierdut, de fapt, apartamentul criminalul din Onești. Persoana care l-a evacuat are probleme penale

De ce a pierdut, de fapt, apartamentul criminalul din Onești. Persoana care l-a evacuat are probleme penale

Criminalul din Onești a pierdut apartamentul unde a ucis doi muncitori, în urmă cu 11 ani, în instanță. În timp ce era plecat din țară, soția și fiica sa au fost evacuate forțat din locuință, de către un executor judecătoresc, acum avocat, care are probleme penale, la rândul său. Acesta a venit, în ziua respectivă, însoțit de jandarmi, iar unul dintre ei i-ar fi pus pistolul la cap fetei agresorului. Totuși, de ce Gheorghe Moroșan și familia sa au fost obligați să-și părăsească apartamentul?

De ce a pierdut, de fapt, apartamentul criminalul din Onești. Persoana care l-a evacuat are probleme penale

Faptul că și-a pierdut apartamentul l-a marcat profund pe criminalul din Onești. S-a întâmplat în urmă cu 11 ani, când în baza unei decizii judecătorești, el și familia sa au fost forțați să-și părăsească locuința. Potrivit Ziarul de Bacău, hotărârea instanței are legătură cu fostul loc de muncă al soției agresorului.

Gheorghe Moroșan era plecat la muncă, în străinătate, atunci când a primit vestea că el, soția și fiica lui trebuie să plece definitv din propria casă. Un executor judecătoresc, Alexandru Tabarcea, care este avocat acum, a venit însoțit de jandarmi, către apartamentul criminalului, iar unul dintre oamenii legii i-ar fi pus pistolul la cap fiicei lui Moroșan. De asemenea, conform spuselor pensionarului într-un filmuleț mai vechi, pe facebook, evacuarea a fost făcută fără un document de drept. La rândul său, Alexandru Tabarcea are probleme penale. Îm anul 2016, el a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, într-un alt dosar.

Aurelia Moroșan, soția criminalului, condamnată să plătească o pagubă de 8,3 milioane de lei

În anul 2003, de la firma unde lucra Aurelia Moroșan, ca gestionar, au dispărut tone de titan. Concret, 7.606 kilograme bare de titan, robineti, corpuri de ventile, bare de otel si inox, tevi si alte materiale. Astfel, femeia a fost nevoită să achite paguba de 8,3 milioane de lei, iar judecătorii au pus sechestru pe apartamentul familiei, urmat de executare silită, fiind suspectă pentru furt.

Femeia a contestat la Tribunalul Bacau somatia, mai exact decizia de imputare si decizia prin care trebuie sa plătească pagubele materiale. „Este lipsa de gestiune, dar de ce? Pentru ca s-au spart magaziile. Sa mi se aduca macar doi martori care sa spuna ca eu sint vinovata ca n-am sigilat corect magaziile, sau ca n-am pus lacatul ca lumea. Dar sa-mi demonstreze cu documente”, a declarat ea, la vremea respectivă pentru Ziarul de Bacău.

„Era gestionar în cadrul companiei. Din păcate, în anul 2003, din bunurile companiei gestionate de doamna Moroșan au dispărut peste 7 tone de materiale (țevi, inox și altele). În urma expertizei, ea a fost găsită responsabilă. A existat un proces, conform legislației românești, și s-a pus sechestru pe acest imobil, care ne-a fost dat ca să acopere prejudiciul făcut companiei”, a declarat, Georgiana Stavarache, directorul de comunicare al Chimcomplex, pentru aceeași sursă, în anul 2003.

În contestația făcută de Aurelia Mureșan scrie că paznicul firmei unde lucra a observat cum niște oameni cu o căruță au venit la firmă să fure mai multe bunuri.

”In jurul orelor 16.00, paznicul Constantin Moraru a observat o caruta si sase persoane aflate linga gard. Oamenii au fugit cind au fost somati, lasind in urma 40-50 de bucati de ventile din inox, ascunse in iarba proaspat cosita. Conducerea unitatii a fost informata de biroul de paza despre acest aspect, prin referatul nr. 98/2002”, se arată în contestatia facuta de gestionară.

De altfel, coform unor informații ITM Bacău, cei doi muncitori erau angajați ai fostei firme unde a lucrat soția criminalului, Chimcomplex. Unul era electrician, cealaltă fiind lăcătuș mecanic, iar în urmă cu câteva zile când au fost înjunghiați, se aflau în fosta locuință a familiei Moroșan, pentru renovare.

Ultimele detalii despre bărbatul care a ucis doi muncitori la Onești.  Anunțul medicilor despre starea lui - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: