Redactia.ro
Home » Știri » De ce să nu mai dormi niciodată cu ușa de la dormitor închisă

De ce să nu mai dormi niciodată cu ușa de la dormitor închisă

O familie cu şase copii s-a mutat abuziv în apartamentul unei femei din Bucureşti. Motivul pentru care poliţiştii nu îi pot da afară pe noii locatari

Iată de ce să nu mai dormi niciodată cu ușa de la dormitor închisă, potrivit unor experți. E important să ții cont de acest aspect.

De ce să nu mai dormi niciodată cu ușa de la dormitor închisă

Decizia de a dormi cu ușa deschisă sau închisă în timpul somnului este o preferință personală și poate varia de la individ la individ. În general, nu există nicio problemă în a dormi cu ușa închisă, însă să dormi cu ușa deschisă la dormitor are mai multe beneficii, susțin unii experți.

Iată câteva lucruri de luat în considerare. A lăsa ușa deschisă poate asigura o mai bună circulație a aerului în cameră, în special în cazul în care există ferestre sau alte surse de ventilație limitate. Acest lucru poate fi benefic pentru un somn odihnitor și confortabil.

„Mulți oameni nu sunt conștienți de beneficiile de a lăsa ușa dormitorului deschisă. În primul rând, un studiu a constatat că persoanele care dorm cu ușa dormitorului deschisă beneficiază de un somn mai bun și mai lung decât persoanele care dorm cu ușa închisă. Motivul din spatele acestui lucru este că lăsarea ușii deschise ajută la reglarea temperaturii din cameră, făcând temperatura ușor scăzută. (…) O circulație mai bună a aerului contribuie la un somn mai bun și odihnitor. Aerul rece răcorește, adică ne ajută să avem un somn odihnitor‟, a spus Rex Isap, potrivit „Ideal Home‟, în timp ce un alt expert este de părere că ușa deschisă la dormitor poate atenua sentimentele de izolare și promovează o atmosferă armonioasă în casă:

„Dormitorul cu ușa deschisă conferă, de asemenea, un sentiment de deschidere și de conexiune cu spațiul tău de locuit. Poate atenua sentimentele de izolare, promovează o atmosferă pozitivă și mai armonioasă în casă. De asemenea, ajută la pătrunderea luminii naturale în casă, care este necesară dimineața‟, a punctat și specialistul Sammy Margo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: