Redactia.ro
Home » Știri » De ce unele femei acceptă rolul de amantă. Care e motivul, de fapt

De ce unele femei acceptă rolul de amantă. Care e motivul, de fapt

De ce unele femei acceptă rolul de amantă. Care e motivul, de fapt

Iată de ce unele femei acceptă rolul de amantă și care ar fi motivul, de fapt.

De ce unele femei acceptă rolul de amantă. Care e motivul, de fapt

Termenul de „amantă” se referă, de obicei, la o femeie care este într-o relație sexuală sau romantică cu un bărbat care este într-o altă relație angajată sau căsătorit, fără ca aceasta să fie într-o relație formală sau legală cu el.

Este important de subliniat că adulterul și infidelitatea sunt adesea văzute ca fiind comportamente nerespectuoase și dăunătoare în multe culturi și relații. Aceste acțiuni pot duce, de obicei, la distrugerea încrederii, la conflicte emoționale și la încheierea relațiilor. De asemenea, pot avea consecințe legale.

E interesant de observat, însă, ce determină o femeie să ia această decizie de a trăi o iubire în secret. Potrivit unor cercetări, o amantă păstrează aprinsă mereu speranța în suflet că bărbatul însurat se va decide la un moment dat să-și părăsească soția pentru ea, fiind dispusă să suporte totul până în acea zi, arată Enpareja.

Totodată, unele femei acceptă acest rol DOAR pentru că se simt mai bine, este ceva care le oferă o adrenalină și plăcere. Prin urmare, femeile care acceptă să fie amantă din dragoste pentru acel bărbat pentru care sunt dispuse să trăiască în umbră, și cele care decid să fie vioara a doua doar pentru a se simți bine și a trăi o aventură diferită și riscantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: