Redactia.ro
Home » Sport » Debut în forță pentru Ionuț Radu! Programul meciurilor din Seria A

Debut în forță pentru Ionuț Radu! Programul meciurilor din Seria A

Debut în forță pentru Ionuț Radu

S-a stabilit programul meciurilor din Serie A. Prima etapă din Campionatul Italian se joacă pe 24-25 august.

Debut în forță pentru Ionuț Radu! Echipa căpitalului naționalei U21, Genoa o întâlnește în prima etapă din Seria A, pe Roma pe Olimpico. În cazul în care George Pușcaș va rămâne la Inter, atunci ar putea fi un duel românesc în prima etapă, cu nou promovata Lecce acolo unde joacă din această vară, Romario Benzar. Un alt roman din Serie A, Ștefan Radu legitimate la Lazio va juca împotriva celor de la Sampdoria. Vlad Chiricheș, care a fost lăudat de presa din peninsula după ultimul amical va avea meci dificil. Napoli merge acasă la Fiorentina. Campioana Juventus, joacă în prima etapă cu Parma. O săptămână mai târziu va avea fi derdy-ul, Juventus – Napoli, la Torino.

Vărul lui Ionuț Radu a ajuns tot în Italia

Potrivit presei din Italia, Reinaldo Radu a semnat cu Parma Calcio, echipă care a terminat campionatul trecut pe locul 14. Fundașul care este vărul portarului Ionuț Radu a fost transferat de la Villarreal. Reinaldo are doar 17 ani, și face parte din naționala U17 a României. Fotbalistul care joacă în banda dreaptă era urmărit de ceva timp de italieni. El s-a remarcat la echipa a doua a celor de la Villarreal. Reinaldo va juca cel puțin la început pentru echipa de tineret a Parmei. Acesta a semnat un contract valabil pe 3 sezoane.

„Reinaldo Radu să devină un jucător foarte bun, să acumuleze experienţă pentru a deveni cât mai repede un jucător de bază al echipei”, au declarant oficialii clubului.

De-a lungul timpului au mai existat doi români care au jucat pentru Parma. Adrian Mutu și Ianis Zicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: