Redactia.ro
Home » Monden » Declarația Iuliei Vântur despre nunta cu Salman Khan: „Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta”

Declarația Iuliei Vântur despre nunta cu Salman Khan: „Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta”

Iulia Vantut si Salman Khan

Despre Iulia Vântur și Salman Khan se zvonește de mulți ani că ar avea o relație. Niciunul nu a declarant nimic oficial, dar ipostazele surprinse de paparazzi nu mai au nevoie de nici-o descriere. Chiar și în momentul în care s-a zvonit că sunt pe punctul de a se căsătorii cei doi nu au declarant nimic.

Ce a declarant Iulia Vântur

Vedeta indiană a declarat că este foarte deranjat de toate afirmațiile car apar în presă. Mai mult, el susține că multe dintre ele sunt doar minciuni ce îi afectează familia. Iulia Vântur a răspuns foarte ferm despre zvonurile despre nuntă.

„Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Chiar și părinții mei m-au întrebat: «Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta”.

Ce spune Salman Khan despre zvonuri

Familia bărbatului este deranjată despre faptul că apare foarte multe afirmații neadevărate în presă.

„Există o mulțime de zvonuri despre foarte multe lucruri care au legătură cu mine, lucruri care nu au fost niciodată adevărate. Da, citesc tot ce se scrie, aud ce se spune și răspunsul meu pentru toate aceste întrebări ar fi că sunt indiferent în fața acestor lucruri. Micile lucruri nu mă deranjează absolut deloc, dar îi deranjează pe părinții mei, iar asta ajunge să mă deranjeze și pe mine”, a dezvăluit Khan într-un interviu mai vechi.

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan este una dintre cele mai urmărite de presa tabloidă din India, dar și de cea din România. În prezent, cuplul locuiește în India, la o fermă care-i aparține actorului. Acolo au decis ei să se izoleze în pandemia de coronavirus. Deși relația lor durează de cel puțin 8 ani, Iulia Vântur și Salman Khan au evitat să ofere un răspuns tranșant cu privire la o eventuală căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: