Redactia.ro
Home » Știri » Declarațiile cutremurătoare ale soțului femeii care s-a aruncat de la balcon. „Pompierii erau lângă mine. Priveau cum stă acolo și țipă”

Declarațiile cutremurătoare ale soțului femeii care s-a aruncat de la balcon. „Pompierii erau lângă mine. Priveau cum stă acolo și țipă”

Declarațiile cutremurătoare ale soțului femeii care s-a aruncat de la balcon.

Declarațiile cutremurătoare ale soțului femeii care s-a aruncat de la balcon. Cazul femeii din Constanța care s-a aruncat de la etajul 6 pentru a se salva din calea flăcărilor, a indignat  întreaga țară. Cel mai șocant este faptul că pompierii se aflau la fața locului când femeia a recurs la acest gest. Soțul femeii face dezvăluiri cutremurătoare.

Declarațiile cutremurătoare ale soțului femeii care s-a aruncat de la balcon. „Pompierii erau lângă mine. Priveau cum stă acolo și țipă”

Declarațiile cutremurătoare ale soțului femeii care s-a aruncat de la balcon. Ieri, o femeie în vârstă de 57 de ani a murit după ce s-a aruncat de la balconul apartamentului cuprins de flăcări. Locuința sa era situată pe Bulevardul Mamaia, zona Spitalului Militar, aproape de sediul pompierilor. Deși un echipaj de pompieri se afla la fața locului, pompierii au privind cum femeia cade în gol de la etajul 6. Aceasta a sărit de la balconul apartamentului, într-un moment de panică. Deși femeia a ieșit împreună cu soțul său din casă, aceasta s-a întors după laptop, dar se pare că nu s-a mai putut întoarce spre ușa de ieșire. Imginile cu momentul în care femeia se aruncă, au fost filmate de un martor, acestea fiind postate în mediul online. La scurt timp, oamenii și-au exprimat nemulțumirea și indignarea față de pompieri.

Din păcate, căzătura i-a fost fatală femeii în vârstă de 57 de ani, iar medici ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic. De jos, unde se aflau pompierii și paramedicii, soțul femeii a privit neputincios cum partenera sa de viață cade în gol, deși a strigat disperat la ea să nu facă acest lucru. Bărbatul a suferit arsuri la față, dar este în afara oricărui pericol. „Târziu au ajuns și foarte târziu au dat drumul la apă. Vedeți în filmare că au cuplat furtunul și nu dădeau drumul la apă. Eram acolo, puteți să vedeți. Le-am zis de 4-5 ori: dați drumul la apă, dați drumul la apă! Nu știu ce așteptau așa că… se putea să fie mai mică paguba. Da, erau lângă mine. Și ea era sus, acolo. Nicio saltea, cum se face afară, să cadă de la etaj. Priveau cum stă acolo și țipă… și fumul ieșea din spatele ei îngrozitor și și-a dat drumul”, a declarat fara puteri sotul femeii.

Fiul celor doi a murit în urmă cu o lună

Inspectorul șef de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, Cristian Mihai Amarandei a declarat că intervenția s-a desfășurat conform protocolului. Conform primelor evaluări, incendiul ar fi pornit de la mai multe lumânări lăsate aprinse. Femeia decedată obișnuia să aprindă lumânări în memoria fiului său, decedat în urmă cu o lună. Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”, a declarat Cristian Mihai Amarandei.

De asemenea, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că în acest caz a fost deschis un dosar penal în rem pentru ucidere din culpă. Martorii îi acuză pe pompierii care au ajuns la fața locului că nu aveau autospecială cu scară și nici pernă de aer de salvare, însă, din păcate, la ISU Dobrogea nu există astfel de saltea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: