Redactia.ro
Home » Monden » Deea și Dinu Maxer au dat lovitura. Reţeta secretă prin care s-au îmbogăţit în 2022. N-are legătură cu muzica şi dansul

Deea și Dinu Maxer au dat lovitura. Reţeta secretă prin care s-au îmbogăţit în 2022. N-are legătură cu muzica şi dansul

Deea Maxer și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au dat o mare lovitură financiară, în 2022. Unii ar putea spune chiar că s-au îmbogăţit. Reversul medaliei e că n-au reuşit prin muzică şi dans, adică acele calităţi artistice pentru care ei sunt recunoscuţi.

Cei doi soţi au devenit directori de marketing la o companie turcească care vinde produse de make-up, curățenie și wellness. Astfel, Dinu Maxer a recunoscut că el și Deea nu au avut mari realizări financiare din concerte sau de pe urma pieselor produse de el, ci din acest nou job.

Cu ce se ocupă Deea și Dinu Maxer?

Aşadar, cei doi artişti au intrat în lumea afacerilor. Nu se pot plânge, întrucât veniturile sunt mai mari față de cele avute până acum, din domeniul în care ambii și-au făcut o carieră.

„Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness. În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări.

Din păcate, pot afirma că veniturile din colaborarea cu compania turcească ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice.

Pot spune că sumele oscilează de la o lună la alta, dar oricum, sunt mult peste veniturile din anii trecuți, când ne câștigam traiul din evenimentele unde mergeam să cântăm sau să dansăm, mă refer la Deea aici (n.r. râde)”, a mai povestit Dinu pentru Fanatik.

Au doi copii

Deea și Dinu Maxer sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii.

Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea.

Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii”, a povestit Dinu Maxer despre cum decurge căsnicia cu Deea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: