Redactia.ro
Home » Știri » Denise Rifai, un nou proiect în televiziune. Cu cine a semnat contract și ce emisiune va prezenta jurnalista

Denise Rifai, un nou proiect în televiziune. Cu cine a semnat contract și ce emisiune va prezenta jurnalista

Denise RIfai

Denisa Rifai și-a dat demisia de la Realitatea Tv, motivul fiind incompatibilitatea dintre jurnalistă și noua linie editorială a postului. Acum, jurnalista a semnat contract la Kanal D, pentru a prezenta o nouă emisiunea.

Denise Rifai, un nou proiect în televiziune. Cu cine a semnat contract și ce emisiune va prezenta jurnalista

Jurnalista Denise Rifai, care a făcut parte din echipa Realitatea Tv și s-a făcut cunoscută prin stilul acid cu care se adresa invitaților, revine în televiziune cu un nou proiect.

După o pauză de câteva luni, Denise a semnat contractul cu Kanald, pentru a prezenta o nouă emisiune. Potrivit acesteia, a acceptat această ofertă după ce a aflat care va fi formatul emisiunii pe care urmează să o modereze, subliniind că este un produs original pe piața media din țară.

Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piață media din România. În momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să va spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai‘, a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai și-a dat demisia de la Realitatea Plus

În luna martie, Denise Rifai și-a dat demisia de la postul Realitatea Plus, de la moderarea emisiunii Legile Puterii, susținând că nu mai exista compatibilitate între ea și echipa de producție.

Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si realizator al emisiunii Legile Puterii. Și așa o sa rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care, cu siguranță, l-ati remarcat și dvs‘, a fost mesajul jurnalistei.

Denise Rifai a absolvit Facultatea de Limbi Străini, secția Engleză-Arabă și ASE, dar a ales să lucreze în mass media.

Pentru început a fost reporter la Realitatea Tv, apoi a fost avansată ca moderatoare.Denise face parte dintr-o familie iordaniană, iar tatăl acesteia fiind un important om de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: