Redactia.ro
Home » Monden » Deși a avut cancer nu se lasă de fumat. Eugenia Șerban profită de fiecare moment din viața ei

Deși a avut cancer nu se lasă de fumat. Eugenia Șerban profită de fiecare moment din viața ei

GALERIE FOTO (8) Deși a avut cancer nu se lasă de fumat

Deși a avut cancer nu se lasă de fumat. În 2019 a fost diagnosticată cu cancer, iar acum trăiește fiecare zi ca și când ar fi ultima. Eugenia Șerban, una dintre cele mai apreciate actrițe din România a fost surprinsă în timp ce trăgea cu poftă dintr-o țigară. Chiar dacă medicii au avertizat-o cu privire la riscurile fumatului, vedeta vrea să își facă toate poftele, chiar dacă unele sunt extrem de nocive pentru sănătatea sa.

Deși a avut cancer nu se lasă de fumat. Eugenia Șerban profită de fiecare moment din viața ei

Deși a avut cancer nu se lasă de fumat. La 51 de ani, actrița Eugenia Șerban poate răsufla liniștită, după ce o perioadă bună de timp a avut parte de clipe de coșmar. Actrița a dovedit că este o persoană extrem de puternică, după ce a fost diagnosticată cu cancer de două ori. A reușit să-l învingă, iar acum trăiește fiecare zi ca și când ar fi ultima.

În 2019, Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două forme de cancer, ginecologic și la sân și a stat nu mai puțin de 12 ire pe masa de operație. „Cancerul nu doare, cancerul doare numai în faze terminale. E o boală perfidă, e o boală care te lovește cu zâmbetul pe buze, când deja o simți, nu mai ai cu cine lupta. Eu nu am simțit cancerul. Am avut noroc. L-am descoperit la timp, în fază incipientă. Dar tratamentele sunt dure.Auzi cuvântul cancer în fiecare zi și trebuie să te obișnuiești cu acest cuvânt. Acum și-a pierdut puterea în fața mea. Nu mai are aceeași rezonanță, nu mă mai sperie. Știu că pot să lupt cu el și știu că l-am învins. A fost cel mai de temut dușman cu care am luptat în această viață. Și am ieșit învingătoare.‘,declara vedeta.

Ei bine, la doi ani de la cumpăna prin care a trecut, Eugenia arată foarte bine și se bucură de viață. Mai mult, aceasta s-a reapucat de fumat, fiind surprinsă în timp ce trăgea cu poftă dintr-o țigară. Chiar dacă medicii au avertizat-o cu privire la riscurile fumatului, actrița pare să nu țină cont de acest lucru.

Eugenia Șerban, despre tatăl copilului ei

Din luna iunie a acestui an, Eugenia Șerban a urcat din nou pe scenă în spectacole. Mai mult, actrița o duce bine și pe plan sentimental. Aceasta a declarat că iubește și este iubită. „Acum iubesc și sunt iubită. Am avut iubiți care m-au răsfățat cu cadouri scumpe. Mi s-au pus chiar diamante în pomul de Crăciun”, a spus ea.

În 1990 a avut o relație amoroasă cu un cetățean de origine arabă, în urma căruia a rezultat un copil. Acum, Lorans Bataineh, fiul actriței, are 27 de ani. Vedeta a vorbit foarte rar despre tatăl copilului ei, care între timp a decedat. „Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea’, a mărturisit actrița. Într-un interviu, actrița a declarat că nu și-a înșelat niciodată partenerii, dar în schimb a fost trădată de aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: