Redactia.ro
Home » Monden » Detalii neștiute despre căsnicia Anastasiei Lazariuc. Cum s-au cunoscut părinții Ilenei Lazariuc

Detalii neștiute despre căsnicia Anastasiei Lazariuc. Cum s-au cunoscut părinții Ilenei Lazariuc

GALERIE FOTO (6) Detalii neștiute despre căsnicia Anastasiei Lazariuc

Detalii neștiute despre căsnicia Anastasiei Lazariuc. Artista a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de Gheorghe Crigănuță, tatăl Ilenei Lazariuc. Viața artistei a devenit subiectul unei cărți care dezvăluie numeroase secrete din trecutul ei.

Detalii neștiute despre căsnicia Anastasiei Lazariuc. Cum s-au cunoscut părinții Ilenei Lazariuc

Detalii neștiute despre căsnicia Anastasiei Lazariuc. Celebra artistă a fost căsătorită cu Gheorghe Crigănuță, iar împreună au doi copii. Cu toate astea, puțină lume știe că Anastasia Lazariuc a rămas cu multe amintiri și regrete în urma acestei relații. ”Privighetoarea din vis” este volumul scria de autoarea Elena Răileanu despre viața interpretei Anastasia Lazariuc. Potrivit informațiilor scrise în carte, mama Ilenei s-a căsătorit în 1975 cu Gheorghe Crigănuță, iar 15 ani mai târziu au divorțat. Tatăl Ilenei s-a stins din viață în 2013 din cauza problemelor de sănătate. Artista a mărturisit că Ileana și fratele ei, Andrei au ținut mereu legătura cu părintele lor. În carte apar imagini rare cu cei doi, dar și detalii despre începutul poveștii de dragoste.

Anastasia si Gheorghe au fost colegi la școală, iar după ce artista a rămas fără tată, acesta a ajutat-o și a fost mereu alături de ea. După ce s-a întors din armată, Gheorghe a cerut-o în căsătorie pe Anastasia. „Mergeau împreună la școală, la întoarcere, la fel. Mama ei a observat că băiatul se cam învârte pe lângă poarta lor. Nastea și Ghiță erau mereu în gura satului. Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca. Așa o frumusețe de flăcău ca Ghiță Crigănuță și o fată ca Nastea Lazariuc, frumoasă, talentată și cumsecade nu puteau să nu fie luați în seamă de săteni. Ei erau un fel de Romeo și Julieta ai Băcioiului, pe care dragostea i-a unit de când erau copii. Își trăiau povestea lor de dragoste cu toată pasiunea caracteristică tinereții.”, relateaza autoarea cartii, potrivit Click.ro.

Anastasia Lazariuc: „Undeva trebuie să pierzi”

Artista a povestit într-un interviu despre despărțirea de soțul ei. Conform acesteia, alcoolul a fost motivul pentru care a divorțat de tatăl copiilor săi. Vedeta l-a așteptat să se întoarce din armată, s-a căsătorit cu el, l-a iubit, dar mariajul lor a avut un final nefericit. „Nu i-am dat niciodată motive să fie gelos. Iar el era înalt, frumos și deștept… Înțelept n-a fost, pentru că dacă era, nu ne despărțeam. L-am iubit. Eram din același sat, am învățat în aceeași clasă. Am fost o soție cuminte și o mamă prezentă în viața copiilor mei. Am făcut tot posibilul să mă împart corect între profesie și familie. Dar, probabil, nu poți obține totul de la viață. Undeva trebuie să pierzi. Iar eu mi-am pierdut soțul“, a declarat Anastasia întyr-un interviu pentru mamaplus.md.

Anastasia Lazariuc a fost apropiată de regretatul artist Mihai Constantinescu. Artistul a ajutat-o să vină în România și au început să colaboreze pe plan muzical, desi au existat voci care spuneau că cei doi au avut o relație amoroasă. Se spune că idila lor ar fi început în perioada când Mihai era căsătorit cu Mihaela, femeia care i-a fost soție timp de 28 de ani. La un moment dat, cântărețul a declarat că artista și-ar fi dorit să se căsătorească cu el, iar la rândul ei, Anastasia a negat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: