Redactia.ro
Home » Stil de viață » Detaliul neobservat, până acum, la picioarele Ducesei de Cambridge

Detaliul neobservat, până acum, la picioarele Ducesei de Cambridge

GALERIE FOTO (2)

Zilele trecute, Ducii de Cambridge au fost prezenți la o competiție navală desfășurată în largul coastelor insulei Wight. Acolo, cuplul princiar au mers alături de doi dintre micuții lor, respectiv George și Charlotte.

Și pentru că vorbim despre o competiție navală, Ducesa a avut grijă să-și potrivească ținuta pentru specificul activității. Ea a îmbrăcat un outfit compus dintr-o pereche de pantaloni scurți, blue navy, și un tricou alb, cu emblema competiției.

Picioarele Ducesei de Cambridge

Un lucru ciudat s-a putut observa la picioarele Ducesei de Cambridge: structura mult prea osoasă. Slăbind atât de mult după sarcina cu Prințul Louis, Kate a rămas numai piele și os. Iar fotografia în care apare purtând pantaloni scurți dovedește asta.

picioarele Ducesei de Cambridge
Picioarele Ducesei de Cambridge sunt mult prea osoase

Genunchiul mult prea pronunțat este nu numai inestetic, dar reprezintă și un semnal de alarmă. Mulți dintre simpatizanții regali au comentat pe baza faptului că Ducesa de Cambridge ține o dietă draconică pentru a se menține în formă. Potrivit unor publicații britanice, Kate cântărește nu mai puțin de 50 de kilograme la 175 cm în înălțime.

Și Prințesa Diana a avut probleme cu alimentația

De altfel, n-ar fi prima persoană din sânul familiei regale care suferă de o tulburare alimentară. Se prea bine știe că Prințesa Diana, mama Prințului William, suferea de bulimie. Regretata Lady Di obișnuia să vomite imediat după ce mănânca, pentru a se menține în formă.

Din fericire, după o perioadă tulbure, prințesa Diana a reușit să-și suprime necesitatea de a vomita. Ea a vorbit deschis despre problema ei și a mărturisit că totul a fost pe fondul dezamăgirii amoroase. Ea începuse să fie bulimică atunci când a descoperit că Prințul Charles o înșela cu Camilla. Imediat după divorț, Camilla a recăpătat frâiele vieții. Până la momentul decesului ei, Diana arăta mai bine ca oricând.

Citește și Prințesa Charlotte, răzvrătita de la Buckingham. Gest necontrolat în fața mulțimii

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini