Redactia.ro
Home » Monden » Dezbrăcatu’ va ajunge pe masa de operație. „În vară, am avut tot felul de fracturi”

Dezbrăcatu’ va ajunge pe masa de operație. „În vară, am avut tot felul de fracturi”

Dezbrăcatu' va ajunge pe masa de operație.

Dezbrăcatu’ va ajunge pe masa de operație. Prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor se confruntă cu mari probleme de sănătate. Cătălin Dezbrăcatu’ și-a fracturat meniscul și va ajunge pe masa de operație.

Dezbrăcatu’ va ajunge pe masa de operație. „În vară, am avut tot felul de fracturi”

Dezbrăcatu’ va ajunge pe masa de operație. Celebrul prezentator de la Cronica Cârcotașilor are probleme de sănătate. Acesta a consultat mai mulți doctori, iar aceștia l-au sfătuit să se opereze de urgență. Cătălin Dezbrăcatu’ și-a fracturat meniscul și va intra, din păcate, pe masa de operație.

Prezent la Viva Party, Codruț Kegheș tv a declarat că și-a fracturat meniscul pentru că a apăsat prea tare pendala de accelerație la mașină. De asemenea, simpaticul prezentator a declarat că în vară a avut mai multe fracturi. „În vară, am avut tot felul de fracturi, rupturi….Trebuie să mă operez la menisc! Am condus foarte mult într-una din zile și chiar de a doua zi a început să mă doară foarte rău piciorul. Am vorbit cu doctorul…le-am cerut părerea. Unii spun că da, să mă operez, alții spun că meniscul nu mai e urgență… se usucă și cade”, a declarat Dezbră, pentru Click.ro.

Drama lui Codruț Kegheș

“Chef Dezbrăcatu” amuză de ani buni telespectatorii din România, dar puțin îi cunosc drama prin care a trecut. În spatele glumelor pe care le face, Codruț Kegheș este un om obișnuit, cu greutăți și drame. Cu toate astea, vedeta a găsit puterea să meargă mai departe și să-și susțină mama. Prezentatorul tv și-a pierdut sora și fratele în accidente tragice. „Mama a mai fost căsătorită şi a avut doi copii. Din păcate, prima căsnicie s-a încheiat tragic: fostul ei soţ s-a spânzurat”, şi-a început prezentatorul povestea. „Mama s-a recăsătorit şi astfel am apărut eu pe lume. M-a născut la 40 de ani. Din păcate, şi sora, şi fratele meu au avut un destin tragic. Sora mea a murit chiar de ziua mamei, pe 8 noiembrie 1979, la 26 de ani, pentru că a fost muşcată de un câine turbat”, a dezvăluit Codruţ Kegheş.

La șapte ani distanță, fratele său a murit la vârsta de 30 de ani. A căzut peste el o poartă la serviciu şi a murit pe loc. ”Am încercat mereu să fiu alături de mama, să o încurajez şi să o iubesc. Acum, ea este foarte bolnavă şi de multe ori îmi spune că am fost trimis de Dumnezeu pentru a avea grijă de ea. Aş vrea să spun că omul din spatele lui “Cătălin Dezbrăcatu” este un om normal. Chiar dacă are problemele lui, ca orice alt om totuşi, zâmbetul este mai important decât orice”, a mai spus vedeta tv.

Codruț Kegheș a devenit cunoscut după ce a prezentat emisiunea “Banc Show”, unde a amuza pe toată lumea cu glumele lui. Tot acolo a fost remarcat de cei care pregăteau emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” și a fost ales în echipă, devenind “Cătălin Dezbrăcatu” și apoi a devenit prezentator de emisiune. La începutul acestui an, moderatorul de la Prima TV a divorțat de soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: