Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dezvăluiri de la Lidia Fecioru: Ce să faci de Paște și în Săptămâna Luminată ca să ai noroc tot anul

Dezvăluiri de la Lidia Fecioru: Ce să faci de Paște și în Săptămâna Luminată ca să ai noroc tot anul

Motivul pentru care Lidia Fecioru și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții. Poveste impresionantă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să faci de Paște și în Săptămâna Luminată ca să ai noroc tot anul. În fiecare an, de Învierea Domnului, credincioșii au bucurie în suflete și speranță în rugăciuni.

Ce să faci de Paște și în Săptămâna Luminată ca să ai noroc tot anul

Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să facem în zilele de Paște, dar și în săptămâna luminată pentru ca Dumnzezeu să ne trimita norocul, sănătatea și fericirea în casă.

Mulți știu că, clopotele bisericii au puteri nebănuite. Din bătrâni, se spune ca acestea sunt vocea lui Dumnezeu. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că atunci când auzi bătaia clopotelor în noaptea de Înviere, de Paște sau în Saptamana Luminata este bine să-ți pui oricâte dorinte sufletești ai și Dumnezeu va avea grijă să ți le împlinească. Clopotul va duce mai departe dorintele tale și dacă nu sunt materiale, acestea se vor împlini.

Cum alungi energiile negative de Paște și în Săptămâna Luminată

Lidia Fecioru mai spune că în Săptămâna Luminată este bine să te dai într-un leagăn. Astfel, „curenții formați” în jurul tău să ia energiile negative și să le alunge de lângă tine.

Bioenergoterapeutul a mai dezvăluit și că în noaptea de Înviere apele izvoarelor devin vindecătoare și spune să ne ungem în Săptamâna Luminată cu apă sfânta. Astel, orice probleme am avea, vom avea parte de vindecare mai rapidă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: