Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluirile lui Răzvan Botezatu! A fost sechestrat din dragoste! ”M-a închis, abia am scăpat cu viaţă!”

Dezvăluirile lui Răzvan Botezatu! A fost sechestrat din dragoste! ”M-a închis, abia am scăpat cu viaţă!”

GALERIE FOTO (2) Dezvăluirile lui Răzvan Botezatu! A fost sechestrat din dragoste! ”M-a închis, abia am scăpat cu viaţă!”

Răzvan Botezatu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ultima lui poveste de dragoste! A fost sechestrat și abuzat o noapte întreagă de fostul partener. 

Dezvăluirile lui Răzvan Botezatu! A fost sechestrat din dragoste

După ce a recunoscut că are o altă orientare sexuală, Răzvan Botezatu a încercat să fie cât ma discret cu relațiile pe care le-a avut. Însă chiar dacă nu s-a afișat cu nimeni în ultimele luni, nu înseamnă că fostul prezentator nu a avut parte de o poveste de iubire. Însă nu a fost una ca în povești, ci mai degrabă un coșmar.

Răzvan Botezatu a fost implicat într-o poveste de dragoste cât se poate de dramatică, acesta având o serie de surprize neplăcute din partea partenerului său. Fostul prezentator a povestit totul într-un interviu pentru fanatik.ro.

”Eu, când vine vorba de relații mă lipesc de scandaluri ca timbrul de scrisoare. Și, chiar dacă mă despart de anumiți oameni, se pare că le las urme adânci… Nu de altceva, dar, uneori, am surprize cât se poate de serioase. Și, când zic serioase, nu glumesc. De curând am și pățit-o când un fost iubit de-al meu m-a sunat să ne vedem. Eram acasă, la mare, am acceptat, habar nu aveam ce se va întâmpla. Mi-a spus să merg la el la hotel, să îl iau de acolo și să mergem să vorbim undeva, la o terasă. M-am dus după el, iar acolo lucrurile au luat-o razna rău de tot. Am urcat la el în cameră să îl iau să mergem, iar acolo, de cum am intrat, mi-a cerut să ne împăcăm. I-am explicat că lucrurile nu sunt așa de simple, că împăcarea noastră nu prea mai poate avea loc, iar atunci a luat-o razna, s-a transformat, și-a pierdut complet controlul.

Mi-a spus clar că nu mai ies din camera de hotel până nu mă împac cu el. Mi s-a făcut, la modul serios, frică, mai ales că știam că este un tip impulsiv. M-a închis, abia am scăpat cu viață, deși atunci mă temeam că mă omoară”, a declarat Răzvan Botezatu pentru fanatik.ro.

Răzvan Botezatu a fost sechestrat timp de 4 ore

Scandalul a durat sufiecient de mult timp pentru a-l traumatiza pe Răzvan Botezatu, care a declarat că nu mai are acum curajul să se vadă singur cu foștii lui parteneri și că îi e frică că poate fi ucis din gelozie.

”Eram calm la exterior, dar doar pentru că îmi era, la modul serios, frică pentru viața mea. Nu știam ce este în stare să facă… 4 ore am stat sechestrat în camera de hotel. Mi-era frică și să țip, și să fac vreo mișcare greșită, mi-era că îmi dă cu ceva în cap. I-am explicat ore întregi că gestul pe care îl face cu mine nu ne poate apropia, dimpotrivă, ne face să nu mai putem vorbi, să nu mai am încredere în el. Până la urmă, a cedat, iar eu am scăpat, după ce i-a spus că, indiferent ce îmi face, sun la poliție și mă apuc să urlu ca din gură de șarpe. Trecuseră 4 ore, eram deja frânt de oboseală, de stres, simțeam că cedez. Acum m-am învățat minte, nu mai merg la întâlniri discrete cu foști iubiți. Nu știu ce le fac, cum îi înnebunesc, dar e clar că dacă mă mai văd cu cineva, trebuie să o fac în public. Că nu mai îmi duce inima o sesiune de emoții cum am avut când m-a sechestrat ăla și nici nu mai vreau să simt așa ceva, să mă gândesc că ajung să fiu omorât din gelozie”, a mai povestit Răzvan Botezatu.

Din fericire pentru Răzvan, lucrurile s-au calmat, iar el a putut părăsi locuința bărbatului. Nu a fost abuzat fizic, însă trauma psihică lăsat de acest evenimet și-a pus amprenta asupra fostului prezentator. Mai mult, Răzvan Botezatu nu a depus plângere împotriva fostului lui, asta pentru că nu și-a dorit să-l distrugă.

”Normal că nu am depus plângere la Poliție, ar fi fost absurd. Că, până la urmă, nu m-a bătut, nu mi-a făcut, fizic, nimic, m-a traumatizat doar. Și, în plus, am simțit că trebuie să îl iert”, a mai explicat Răzvan Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: