Redactia.ro
Home » Sport » Dialog fabulos între Gigi Becali și finul Borcea!

Dialog fabulos între Gigi Becali și finul Borcea!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Au fost rivali în fotbal ani de zile, dar buni prieteni, iar apoi au devenit și rude. Cristi Borcea a povestit cum era relația cu Gigi Becali și ce sfaturi a primit de la latifundiar.

Gigi Becali i-a fost naș lui Cristi Borcea la nunta cu cea de-a doua soție, Alina Vidican. Fostul șef de la Dinamo a divorțat apoi de Alina și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Deși nu i-a mai cerut lui Becali să-l cunune, omul de afaceri a dezvăluit că relația dintre ei a rămas neschimbată.

”La nunta cu Alina mi l-am dorit ca naș și am o relație extraordinară de suflet. E un om care s-a schimbat, trăiește numai pentru a face bine și pentru biserică. Nu a fost nicio discuție să fie Gigi Becali nașul meu la nunta cu Valentina. Este o relație extraordinară de suflet, de familie, îl respect foarte mult. Țin la el și la nașa, doi oameni deosebiți. Mă mai ceartă. Îmi zice ‘finule, erai suflet bun, dar Satana…lasă femeile’. El nu se mai uită la televizor. Mi-a explicat că unul era, la fel, cu femei și își dădea cu crucea în picior. S-a schimbat foarte mult. Nu îl mai interesează decât biserica și să facă bine oamenilor”, a declarat Cristi Borcea, la Kanal D.

Familia numeroasă a lui Cristi Borcea

Fostul acționar de la Dinamo are o familie numeroasă. 9 copii cu patru femei, Mihaela Borcea, Alina Vidican, Simona Voiculescu și Valentina Pelinel. Cu trei dintre ele s-a și căsătorit. Totuși, Cristi Borcea spune că are încredere într-o singură femeie. Mama sa.
„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Soțiile nu au niciuna nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vilă care e pe numele copiilor. Toți ceilalți copii au case, apartamente, cele mai bune condiții, dar femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!”, a declarat Cristi Borcea.

Borcea nu vrea să revină în fotbal

Dinamo trece printr-o perioadă extreme de dificilă, așa cum nu s-a întâmplat niciodată. Doar ajutorul fanilor a salvat până acum echipa. Sunt voci care spun că Borcea ar putea reveni în Ștefan cel Mare. Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir crede încă că omul de afaceri nu se va mai implica niciodată în fotbal.

”Borcea este unul dintre unul dintre cei mai mari conducători pe care i-a avut fotbalul românesc. E atât de inteligent, are în minte să facă bani. Nu e academician. La fel şi Becali. Amândoi au făcut puşcărie nevinovaţi. Dacă te duci nevinovat ce să mai cauţi? Înseamnă că eşti nebun. Fotbalul e ca o puşcărie. E posibil aşa ceva? Ce ţară e asta? În nicio ţară bananieră nu s-a întâmplat asta. Ce să caute Borcea înapoi, să se ducă la puşcărie?” a declarat fostul președinte al Ligii, Dumitru Dragomir, pentru realitateasportiva.net.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: