Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă surprinde din nou! Ce a făcut cu masca de protecție

Diana Șoșoacă surprinde din nou! Ce a făcut cu masca de protecție

Diana Șoșoacă (AUR) a atras din nou atenția publicului. Ea a făcut un live din mașină în care se vedea că nu poartă mască de protecție, chiar înainte de a ajunge cu restul colegilor de partid, pentru consultările de la Palatul Cotroceni, pentru desemnarea premierului. De altfel, atunci când a sosit la Palatul Cotroceni a fost surprinsă cu masca doar la nivelul gurii.

Diana Șoșoacă surprinde din nou

Diana Șoșoacă (AUR) atrage din nou atenția prin gesturile sale. Înainte ca ea și restul colegilor să ajungă la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, Diana Șoșoacă a făcut un live, din mașină în care apărea fără mască de protecție. De altfel, după ce a sosit la Palatul Cotroceni, avocata a fost suprinsă cu masca doar la nivelul gurii, potrivit DCNews.

2. -imagine fara descriere- (sosoaca_masca_54873900.jpg)

Atunci când a făcut live-ul pe facebook, în drumul spre Cotroceni, Dianei Șoșoacă i s-a atras atenția, de către un internaut că nu poartă mască, dar ea a justificat că are adeverință care îi permite acest lucru: „Nu pun nicio mască, domnule, eu am adeverință, legea spune că am dreptul să nu port mască”.

Captură foto: AlephNews

Delegația AUR, formată din George Simion, Claudiu Târziu, Dan Tanasă și Diana Șoșoacă, a mers, luni, la Palatul Cotroceni pentru consultări cu Klaus Iohannis în ceea ce privește desemnarea premierului. Doar că, nu a sosit la timp, ci a întârziat zece minute. Propunerea AUR pentru ocuparea acestei funcții este Călin Georgescu.

Consultările au avut loc după un anumit program, stabilit de Administrația Prezidențială.

► Ora 11:00 – Partidul Social Democrat (PSD);
-► Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);
-► Ora 13:00 – Alianța USR-PLUS;
-► Ora 14:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
-► Ora 15:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
-► Ora 16:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

PSD a insistat înainte de programul anunțat de Administrația Prezidențială să fie primul la consultări, având în vedere rezultatul obținut la alegerile parlamentare. Iar dacă nu era trecut primul, președintele partidului, Marcel Ciolacu, a precizat că formațiunea sa politică nu va mai veni la consultări.

Ţinând cont de noile informaţii că prim-miniştrii se fac pe bileţele de către Orban, Iohannis şi cine o mai fi fost pe la Cotroceni pe acolo, o să luăm acest subiect în discuţie în cadrul şedinţei de astăzi cu colegii şi o să vă comunicăm ce decizie am luat. Este ridicol. Democraţia este una singură peste tot, important este dacă preşedintele doreşte să respecte jocul democratic şi Constituţia şi legile ţării.

Este grupul cu cele mai multe mandate, de aceea am rămas surprins de modul de abordare a negocierilor şi de interpretarea Constituţiei şi a spiritului ei de către domnul preşedinte Iohannis. Se pare că asistăm la o confiscare a votului românilor şi o gaşcă de pierzători vor să îşi transforme acest vot de blam pe care l-au oferit românii într-o victorie, lucru nepermis într-o democraţie. Negocierile parcă s-au dus într-un ridicol, nu se ţine cont de criza sanitară, criza economică, am ajuns să ne povestească un preşedinte de partid, domnul Orban, (…) cum se scriu pe bileţele nume de prim-miniştri. Parcă trăim într-un stat nedemocratic şi parcă este o abordare neserioasă de creionare a unui viitor Guvern, sunt spusele lui Marcel Ciolacu la Digi 24.

Propunerile de prim-miniștri cu care au venit partidele care vor compune Parlamentul pentru următorii ani, sunt: PSD-Alexandru Rafila, PNL-Florin Cîțu, USR-PLUS-Dacian Cioloș, UDMR-Kelemen Hunor, AUR-Călin Georgescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: