Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dicționar de vise. Ce înseamnă dacă visezi pisici

Dicționar de vise. Ce înseamnă dacă visezi pisici

Ce înseamnă dacă visezi pisici

Ce înseamnă când visezi o pisică? Poate mulți dintre noi am visat cel puțin o dată pisici și ne întrebam ce semnificație au acestea.

Pisica reprezintă un simbol al feminității, al înțelepciunii, al creativității și al morții. În continuare vom prezenta detaliat ce înseamnă când visezi pisici, chiar dacă a fost un vis negativ sau pozitiv.

Ce înseamnă dacă visezi pisici

De multe ori visăm lucruri pe care nu le înțelegem atunci când ne trezim. Însă, visul cu o pisică îți transmite o stare de neliniște, având în vedere că există mai multe superstiții legate de aceste animale.

Ei bine, potrivit specialiștilor, în cazul în care visezi că salvezi o pisică, înseamnă că vrei să-ți câștigi puterea și independența.

Dacă visezi că o pisică vorbește cu tine, însemană că trebuie să aplanezi un conflict cu propria persoană sau mai poate însemna că ai abilitatea de a face schimbări la locul de muncă.

Totodată, dacă ai visat o pisică moartă, acest lucru poate semnifica că ai un dușman, dar de care vei scăpa în curând. Dacă visezi că pisica are chef de joacă, înseamnă că trebuie să ai curajul să comunici mai mult cu persoanele din jur.

Dacă pisica te zgârie în vis, poate însemna că vei avea o boală grea, dar de care te vei vindeca.

Ce înseamnă când visezi două pisici identice?

Potrivit Vise.ro, în momentul în care visezi două pisici identice, înseamnă că trebuie să stabilești echilibrul între nevoile tale și ale celor din jur și că trebuie să ai grijă de propria persoană.

Dacă visezi o pisică sălbatică, înseamnă că îți vei îndeplini un scop sau că vei admira și lăuda alte persoane.

Pisica Tărcată în vis semnifică că ai nevoie de timp și enegie pentru a avea noroc în viață, iar pisica roșcată în vis este un semn că trebuie să nu îi mai tratezi cu superioritate pe ceilalți.

Semnificații negative când visezi pisici

Dacă te mușcă o pisică în vis, înseamnă că resimți o teamă sau o frustrare în momentul în care nu-ți merge bine.

Dacă două pisici se bat în vis, înseamnă că vrei să-ți aperi teritoriul sau poate însemna și gelozie și infidelitate.

În ceea ce privește pisica neagră în vis, aceasta simbolizează neîncredere în inuiția proprie și îți este teamă să îți folosești abilitățile mentale . Pe de altă parte, pisica albă în vis înseamnă că prevestește u viitor cu mari probleme și eșecul unei relații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: