Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dieta cu apă fiartă. Slăbești rapid și sănătos!

Dieta cu apă fiartă. Slăbești rapid și sănătos!

Dieta cu apă fiartă este o altă metodă de slăbire eficientă și rapidă. Iar dacă vi se pare bizară, aflați că nu este vorba chiar despre un regim cu ”apă fiartă”, ci totul constă în temperatura corpului.

Dieta cu apă fiartă. Slăbești rapid și sănătos!

Dieta cu apă fiartă este o modalitate bună de pierdere în greutate. Specialiștii spun că în doar 21 de zile puteți slăbi destul de mult, 20 de kg. Însă, așa cum presupune o dietă, în această perioadă sunt de evitat dulciurile, zahărul, pâinea, glutenul , grăsimile sau alte alimente care știți că vă dăunează.

Dieta cu ”apă fiartă” presupune că consumați apă la temperatura corpului, adică 36,5˚C – 37˚. Adică, fierbeți apa, apoi o lăsați să ajungă la gradele menționate. Puteți urma astfel acest regim: În prima săptămână, consumați 0,5 litri de apă fiartă. Dimineața și seara, însă dimineața pe stomacul gol. A doua săptămână, beți 1 litru apă fiartă, același procedeu dimineața și seara. A treia săptămână consumați 1, 5 litri apă fiartă, la fel, aceeași metodă seara și dimineața. Aceasta a fost prima variantă, însă, există și o alta:

Se bea pe stomacul gol apa fiartă și, apoi racită, timp de șapte zile.  In cea de a 9-a bei 7 pahare, a 10-a zi – 6 pahare, a 11-a zi 5, a 12-a zi 4, etc, timp de  15 zile. Atenție, însă! Deși ai voie să mănânci normal, evită mâncărurile tip fast-food, chipsuri, băuturile acidulate sau ciocolata, scrie evz.ro

Ce alimente putem consuma în timpul dietei cu apă fierbinte

O a treia variantă prin care puteți urma dieta cu apă fierbinte este cea care constă în: la micul dejun, consumați dimineața prima oară apă la temperatura corpului, ulterior: o cană de orez fiert cu lapte degresat; paine graham (1-2 felii) cu miere; 5-6 linguri de germeni de grau cu lapte (sau iaurt) fructe sau un pahar mare cu suc de fructe. La prânz, puteți opta pentru: piure de legume; ciorba de zarzavaturi; salate de legume crude si fructe (salata asortata). Iar la cină aveți de ales între: cereale integrale cu iaurt, salate de legume fierte sau fructe coapte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: